Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobban éltek, mint két hete?

Jobban éltek, mint két hete?

Figyelt kérdés
Nekem eddig 6%-al emelkedett a törlesztő részletem, és az adócsökkentés sem nekem szól!
2010. jún. 7. 19:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%
Nincs hitelem, így se jobb se rosszabb. De jöhetne az a beígért munkahelyteremtés.
2010. jún. 7. 19:46
 2/29 anonim ***** válasza:
78%

Van hitelem és rosszabbul.

Köszönjük Fidesz az eddigi munkádat.

Remélem már készítik az Orbán takarodj táblákat, ja ez is a Fidesz stílus volt anno

2010. jún. 7. 19:48
 3/29 anonim ***** válasza:
31%
Hol van még az a két hét...
2010. jún. 7. 19:48
 4/29 anonim ***** válasza:
87%
Ma sikeresen visszaváltottam az eurómat forintra, amit még anno a Gyurcsány féle államcsőd idején váltottam át a biztonság kedvéért (meg mert kint dolgoztam egy évet Németországban). Így még sikerült is keresni valamennyit az akción.
2010. jún. 7. 19:49
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Elfogyott a söröm.
2010. jún. 7. 19:51
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Rosszabbul, mert nincs itthon friss tej...
2010. jún. 7. 19:55
 7/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mert nem férek el attól a háromezer rendőrtől, amit beígértek.
2010. jún. 7. 19:58
 8/29 anonim ***** válasza:
70%
Rosszabbul élek, mint két hete!!!
2010. jún. 7. 20:02
 9/29 A kérdező kommentje:

Kósának a lavinája, kb egyenlő mértékű a Soros féle akcióval.

Köszi Lali!

Tolom a csekket a Fidesz székházba!!!!

2010. jún. 7. 20:06
 10/29 anonim ***** válasza:
91%

A Financial Times hétvégi cikkében "Kontárok Magyarországon" címmel foglalta össze a magyarországi eseményeket. A tengerentúlon "tátott szájjal" nézték, mikor az új magyar kormány politikusai arról nyilatkoztak, Magyarország alig tudja elkerülni az államcsődöt, és azt, hogy Görögország sorsára jusson - és ezt követően, nem meglepő módon, a magyar pénzügyi eszközök szabadesésbe kezdtek. Ugyan a kormány részéről később finomítottak a megjegyzésen, de ezzel már aligha lehetett menteni, ami elveszett, vagyis a bizalmat.

A kormányszóvivő nyilatkozata után a "mészárlás" folytatódott a tőzsdéken, a "csökönyös ostobaság" - írja az FT - 100 bázisponttal felküldte az ország csődkockázati mutatóját. "Billiók úsztak el a globális pénzügyi piacokon. - tette hozzá a lap - Hoppá."

Néhány billió miatt aggódtok annyira???Ez nálunk nem ok lemondásra,de még bocsánat kérésre sem...

2010. jún. 7. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!