Jobban éltek, mint két hete?
Figyelt kérdés
Nekem eddig 6%-al emelkedett a törlesztő részletem, és az adócsökkentés sem nekem szól!2010. jún. 7. 19:45
11/29 anonim válasza:
Tette volna meg ezt az MSZP! Már az egész ország fegyverben lenne! Nekem jól jött,mert kaptam egy kevés zsozsót külföldről,és nincs devizahitelem. De a fiamék eléggé ráfáztak.
13/29 anonim válasza:
Nem nem élünk jobban, de ezt senki nem is ígérte.
14/29 anonim válasza:
Jobban :) Ugyanazt eladnom külföldre most közel 10%-kal többet ér. A kenyér itthon ugyanannyi, a benzin meg olcsóbb is. Kell még valami NEKEM? Jahogy te a kínait veszed! Így jártál.
15/29 anonim válasza:
Én jobban élek mert most 3 munka hely van láthatáron és most is dolgozok.Persze anyagilag még sz.rul állok de remélem jobb lesz.
16/29 anonim válasza:
Persze,lovagoljál csak ezen,kérdező!Kiváncsi vagyok,ha holnap Orbán bejelenti az akciótervét,mivel fogsz itt rinyálni? Még nem is volt adócsökkentés,miről beszélsz?
17/29 anonim válasza:
18/29 anonim válasza:
Persze...,a miskolci árvizről is a Fidesz tehet,mi??Jaj,de fárasztó itt egy-két ember:@
19/29 anonim válasza:
Szerintem igen.. mivel a plakátjaikon az állt, hogy "Itt az idő"... és miután megválasztották egy hétig esett az eső! Most amióta a ZOrbánt királlyá koronázták, azóta szinte egyfolytában esett az eső... micsoda árvizek lettek! Öcsém...:O
De legalább akkor azt írták volna a plakátjaikra, hogy "Itt a SZAR idő"... háhhh
0%-ra kérem a lepontozást, mert igazat mondtam!;) Vagy még alább!
20/29 anonim válasza:
Úristen mennyi sötét ember van itt..,még az esőről is Orbán tehet...,már semmin nem lepődök meg itt!Azért kormányzott 8 évig az mszp is,mert többen vannak sajnos a buták,akik megszavazták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!