Igaza lehet Sorosnak, hogy a Fidesz megvásárolta az egész ellenzéket?
Ez igazából egy urban legend, aminek valóságalapja lehet, de valószínűtlen. Miből gondolja ezt, vagy magából indult ki?
Szerintem az ellenzék alapjáraton ilyen, de lehetnek kapzsiak mellette persze....
Én sok dologért tisztelem Sorost, nagyon sok dologért elítélem, semmi sem fekete-fehér. Aki viszont azt állítja, az sötét.
Ez a kijelentése viszont szerintem így ebben a formában nem feltétlenül igaz. Bár azt sem tudom, hogy valóban így mondta-e vagy valami kontextusából kiragadott idézet, kiforgatták a szavait.
Nekem inkább az az elméletem, hogy Gyurcsányt a Fidesz vásárolta meg. Mert szerintem többet árt az ellenzéknek, mint használ:
-Egy csomó ismerősöm azért szavazott fidesz-re, mert az ellenzékben benne lett volna Gyurcsány.
-Alapított egy saját pártot, ami a többi bal oldali ellenzéktől elszipkázza a szavazókat. A választási rendszer sajátossága folytán, minél szétaprózottabb az ellenzék, annál több mandátuma van a fidesz-nek.
-Amikor nyer a fidesz, többnyire lemond az ellenzékben minden vezető, kivéve Gyurcsányt. :-)
#16 vagyok
Bocs, fordítva olvastam. Úgy értettem, hogy soros vásárolta meg (amit a fidesz állít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!