Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Így sem 'jönnének' Magyarorszá...

Így sem 'jönnének' Magyarországra migránsok?

Figyelt kérdés

Egyes fejlett nyugati országokban a helyzet kezd tarthatatlan lenni, Németországban, Franciaországban és Olaszországban is tüntetések voltak az adott országok kormányainak migráns politikájával szemben, hogy nem kell több. Ausztria egyenesen kijelentette, hogy még 50-et befogad és utána lezárja a határait. Az említett országok akkor is bajban lesznek, ha holnaptól nem jön már senki, mivel gyorsabban szaporodnak a bevándorlók mint az eredeti lakosság.

Ezek az országok a problémát úgy akarják megoldani, hogy igazságosabb szerepvállalást kérnének ebben az ügyben az érintetlen országoktól. Az a gondolat ütött szöget a fejembe, hogy a nyugatnak sosem volt érdeke, hogy segítse a keletet felzárkóztatni, kényelmesebb kihasználni az olcsó munkaerőt amit biztosít. Elképzelhetetlen, hogy beengedtek mindenkit és most szelektálnak, kit mire lehet használni nyugaton aztán ha ez kész akkor a maradék söpredéket rázúdítják a keleti országokra kvóta címszó alatt?

Én ezt tényleg kérdezem, nyugodtan küldjön el bárki a p*csába ha neki ez jó, de szeretnék néhány kifejtett választ is kapni olyantól aki politizál manapság. (én nem nagyon, nem ismerek jogszabályokat, EU törvényeket)

Köszönöm szépen a válaszokat!

2018. febr. 11. 23:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%

# 20/20 Időpont ma 21:13

Engem nem győztél meg afelől hogy nincs igazam, mert a hülyézés nem valami meggyőző dolog, szaporodás nyilván az ő hibájuk, de az hogy a családok az otthonukat el kell hagyják az a miénk.

Kérdezőhöz lenne egy kérdésem: Olaszországban mit érne Orbán nagy p*fája? A megoldásai mit oldanának meg? Mert mi csak átsóztuk a problémát másra, nem Magyarországon mennek keresztül, keresnek más útvonalat, azt cső. De ott TELJESEN más probléma van mint itt. Nem akarják egyesek felfogni, hogyha ideért valaki, akkor azt nincs hova küldeni, ha nincsenek papírjai akkor senkinek nem kell. 100.000-et éhendögleni meg nem lehet hagyni. Persze, tudom hogy sokan szívesen megtennék, de ha nincs mit enni, azok rabolnak maguknak. Ha megbünteted őket semmijük nincs, ha börtönbe küldöd őket akkor is te kell ellásd, akkor mit kellene csinálni velük? Gázkamrába küldeni? Olyan nagy bölcselettel kritizálják a nyugati országokat, de mit kellene csinálni? Fejbe kellene lőni az egészet? Elküldeni vonatozni? Akkor miért nem mondjátok ki nyíltan, hogy leszeretnétek mészárolni az egészet?

2018. febr. 12. 22:39
 22/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Én nem gondolom, hogy Orbán Viktor megoldást tudna találni egy globális problémára, teljesen világos, hogy ügyes politikai propagandát épített erre a kérdésre amivel nagyon sok szavazatot tud szerezni, direkt ezért nem is foglaltam bele a kérdésbe. De ugyanakkor azokkal sem tudok egyetérteni akik azt gondolják, hogy ez nem lesz probléma X idő múlva és sikeresen lehet majd integrálni mindenkit az európai társadalmakba. A kérdéssel egy kulturált vitát szerettem volna elindítani és ez eddig egész jól megy, nagyon örülök neki, hogy nem estek a válaszolók egymásnak. Amúgy fogalmam sincs, hogy mi lesz erre a megoldás, csak azt tudom, hogy én még fiatalon - ha addig nem történik velem semmi extrém - meg fogok élni egy globális szintű válságot aminek nem igen örülök. Orbán egy porszem ebben a kérdésben, felesleges belekeverni.

2018. febr. 13. 00:52
 23/25 A kérdező kommentje:
Pontosítok, nem is vitát, inkább érdekelt,, hogy ti hogyan látjátok a dolgokat. Hasznos válaszokat kaptam amik árnyalták a gondolataim a témában.
2018. febr. 13. 00:54
 24/25 anonim ***** válasza:

,,Igen, Afrikában is történik erődpusztítás, csak éppen Amerikai cégek végzik"

Nem, nem az amerikai cégik végzik, hanem az afrikai lakosok végzik, saját maguknak, hogy mezőgazdasági területeket csináljanak belőle. Elég komoly harcokat kell vívniuk az állatvédőknek velük, sokszor keményebbet, mint az orvvadászokkal.

Nem kell mosdatni szegény afrikaiakat, hogy a csúnya, gonosz, Nyugat kizsákmányolja őket, saját magukat zsákmányolják ki. Saját maguktól végzik a dzsungelek pusztítását.

2018. febr. 13. 07:31
 25/25 Drazicc ***** válasza:
Aki úgy gondolja, hogy ha már ideérkeztek nem lehet őket visszatartani azoknak egy kis bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=EfF07HSsfGc Izraelről kell példát venni, ahelyett, hogy sopánkodunk. Nemzetközi szinten a Közel Kelet egyetlen Demokráciájáról beszélünk. Üdvözlet, egy magyarországi zsidó.
2018. márc. 21. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!