Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz választási programját...

A Fidesz választási programját hol tudom elolvasni?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

bizonytalan szavazó vagyok az összes kis párt programját megtaláltam már nagyjából, a Fideszét hol tudnám elolvasni?

Köszönöm szépen a segítséget.

2018. febr. 8. 13:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
15%
Kijavítom most az előző válaszom. Program nélkül is nagy eséllyel rájuk szavazok majd. Hajrá Fidesz! Hajrá Orbán Viktor miniszterelnök úr!
2018. febr. 8. 20:17
 22/29 anonim ***** válasza:
42%

A program neve visszafelé olvasandó:

soroS

2018. febr. 9. 00:15
 23/29 A kérdező kommentje:
Komolyra fordítva a szót akkor tényleg nem érhető el sehol?
2018. febr. 9. 11:03
 24/29 anonim ***** válasza:
38%
Komolyanra fordítva ezt nevezik negatív kampánynak, amikor (nem dolgom eldönteni valós/valótlan) üggyel ijesztgetni a népet a demo-kratikus választást nyert Nemzethy Khormány.
2018. febr. 9. 12:45
 25/29 anonim ***** válasza:
27%

Én nem tudom, de nekem "program" nélkül is teljesen világos, hogy mik a terveik, hogy pontosan mik a szándékaik. Mindig arról és úgy beszél minden Fideszes képviselő. Még nem lepődtem meg eddig azon, hogy mit csináltak. Ha valamire várni kell, arról is beszélnek.

Nekem nem fontos, hogy papíron legyen leírva, nem vagyok bürokrata lélek.

A másik oldalról, lehetnek papíron-beszédben akármilyen szép, hangzatos - de esetleg semmitmondó- programok, amikor ha megnézzük, hogy akik leírták, milyen emberek, milyen a múltjuk, addig mit csináltak, milyen "sikereik" voltak addig, látszik, hogy mennyire lehet számítani arra amit mondanak.

2018. febr. 9. 15:10
 26/29 anonim ***** válasza:
29%

1. A Fidesz 2010-óta van kormányon, és olyan kormányzási programot írt ki, aminek a legtöbb pontját meg is valósította: [link]

2. A 2010-ben kiírt választási program folytatódott 2014 után, és fog folytatódni 2018 után is. Íme a program: [link]

2018. márc. 19. 21:37
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy a FideSS-re szavazz,mert ők fasiszták/rasszisták/iszlamofóbok/antiszemiták.
2018. márc. 19. 21:46
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Te is fóbiás vagy és az egyetlen módszered az uszítás és hisztériakeltés. A gyurcsányista puccserek egyetlen fegyvere. Nevetséges.
2018. márc. 20. 15:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Várj, leírom neked, a kettős pont után kezdődik: .
2018. márc. 20. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!