Ti mentek idén szavazni?
Megyek.
Bárkire, akinek nagyobb esélye van és nem fideszes.
Mert már fél Magyarország a fideszes oligarchák kezében van.
Na de és fő ok az, hogy én nem vagyok köztük...
Búzás Péter vagyok (de neked csak Petike) BP VII. kerületéből.
Büszkén kijelentem, hogy Fodor Gáborra fogok szavazni. Azért fogok az MLP-re szavazni, mert meleg férfiként olyan pártra akarok szavazni, akik kiállnak a "más" férfiak jogaiért. Mivel büszkén vallom, hogy meleg vagyok, a Pride-on is részt veszek minden évben, (sokszor én vagyok aki tartja a szivárványos zászlót) ezért örömmel tölt el, hogyha látom, hogy vannak olyan pártok, akiknek elkötelezett érdeke, a mi jogainknak a megvédése. Továbbá mivel liberális elveket vallok, ezért hiszek benne, hogy a világbéke és Magyarország fellendítésének kulcsfontosságú szerepe minél több menekültet befogadni és oltalmazni, hisz ők lesznek majd a gazdaságunk új motorjai, mivel számos atomfizkus és génsebész van a menekültek közt ezért nyilvánvaló, hogy a befogadásukkal fellendítjük majd az országunk gazdaságát. Nagyon örülök neki, hogy Orbán belátta, hogy ebben a kérdésben Fodor Gábor képviselőúrnak igaza volt és most ő is megkezdte a menekültek befogadását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!