Soros valóban milliókat telepítene be afrikából és a közel-keletről?
Ma lettem figyelmes egy plakátra, aztán lett belőle később több is. Az állt rajta ami a kérdésemben szerepel. Ezek elég komoly dolgok, hogy mi az EU egymás közt osszunk szét milliószámra nem a mi kultúránkban szocializálódott gazdasági bevándorlókat, csak mert nekik jobb itt a mások által megteremtett jó létben élniük, mint mondjuk afrikában vagy a közel-keleten. Nem tudhatjuk mennyi migránst képes a nyugati régió (Fra,Ger,Gbr,BeNeLux) felszívni ezért egyértelműen következik, hogy ide is sok jut. Nyílván nem ez a végső céljuk, de ha nem jut mindenkinek London itt is szívesebben élnek, sokkal magasabb életszínvonalon.
A kérdésem lényege abban áll, hogy szeretném megérdeklődni ennek a valóságtartalmát. Nem vagyok minden hírportálon kutató, nem ez a foglalkozásom és nem tudom ennek mi a valóságalapja és mi nem. Nem szeretném a csípőből lehurrogó liberálisokat sem hallgatni ugyanúgy a másik oldalt sem. A valós tények érdekelnek. Valóban létezik ilyen terv,mely Soros közreműködésével vagy anélkül migránsok millióit akarná ide az EU-ba betelepíteni? Ezt komolyan gondolja valaki?
Én régebben a migráns „válság „ kirobbanása előtt nem hittem semmilyen háttérhatalomban. Azárt írom idézőjelbe a válságot, mert ezt mi európaiak saját magunknak hoztuk létre ezt a válságot, amit európa a megnövekedett bűnözéssel és a heti szintű robbantgatásokkal átél sajnos. Semmi nem lenne, ha mi magunk külső nyomás ellenében nem engedtük volna be a papírok nélkül, nyelvet nem beszélő antiszociális „menekülteket”. Nem hittem semmilyen háttérhatalomban, viszont amióta ez az önpusztító mechanizmus elindult európában, hogy mindenáron, mint az öngyilkos be kell engedni ide mindenkit a világ akármelyik feléről, azóta beláttam ezt saját magunk nem akarhattuk. Valamilyen láthatatlan irányító erőnek lennie kell. Fel akarják bontani a nemzetállamokat a rendet. Viszont abban sem vagyok biztos mennyire mennek el.
Azt olvastam : „A Földközi-tenger észak-afrikai partvidékén 1,45 millió ember várakozik arra, hogy átkelhessen Európába – írta a Bild am Sonntag című vasárnapi német lap biztonsági forrásokra hivatkozva.
A német biztonsági szervek kimutatása szerint Olaszországban – ahova a legtöbb menedékkérő megérkezik az észak-afrikai partvidékről – az év elejétől június 22-ig 71 ezer 978 ember érkezését regisztrálták, ami 27,6 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest – írja az MTI” Törökországban jelenleg 3,3 millió menekült tartózkodik”
Ha ez igaz, akkor valóban a megkérdezésünk nélkül akarnak ide milliókat betelepíteni vagy csak túlreagáltam az első sokkat ami a plakáton volt?
Nem az a baj a plakátkampánnyal, hogy van, hanem az, hogy van aki elhiszi. :DD
Najó, vicceltem, az is baj, hogy van. Hányok ettől a propagandától.
Én meg a fokvárosi biciklitolvajoktól óvok meg mindenkit és az IRA, nyugdíjasok elleni tervétől.
Nem gondoljátok, hogy elég sovány a fidesz program így választások előtt? Az egészségügy összeomlásától miért nem akar megmenteni bennünket, és attól, hogy szét legyen lopva a költségvetés?
Egysértelműen és röviden: Igen. Többször is meghirdette ezt a tervet, először 2015-ben. Kevésbé intelligens emberkék, pl. Szél Bernike vagy atv-s műsorvezetők nem szokták megtalálni a forrásokat. Én igen, pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=BIq7gz8Z5ug
Ennek az egyszerű oka, hogty általában nem Soros-tervnek nevezik külföldön (mivel Sorosnak számos más dologgal kapcsolatban is van terve vagy prtojektje), hanem Hatpontos vagy Hétpontos Tervnek, vagy "A menekültválság megoldására készült Tervnek".
A számok évente változnak, de évi háromszázezer vagy akár három millió fő befogadása (Afrikából ill. Szíriából) is szerepel a tervben (Soros maga sem tud dfönterni, úgy látszik).
A terv további fontos eleme, hogy az EU vegyen fel hárommilliárd dollár hitelt Sorostól. Gondolhatod, hogy milyen kamatra. Talán nem is a menekültek képezik a terv lényegét, hanem ez. Ki tudja.
Neki jó kis biznisz, az biztos.
Ez az egész baromság egy beteg elme szüleménye!
Minden okos embernek van véleménye a világról, a problémák megoldásáról - így Sorosnak is!
Ő elmondta/leírta a meglátásit, aztán van aki megértette, van aki nem; van aki lesz@rja, van aki erre építi a filozófiáját.
Soros a tőzsdéken ezerszer könnyebben keres ezerszer több pénzt, mint hogy leálljon sz@rakodni a migránsokkal - nem hoz az olyan sok pénzt, mint amit a pénzvilágban összeharácsolhat!
Nem telepítene, hanem telepített!
Bár ez kicsit bonyolultabb.
Soros: euró-dollár milliárdos üzletember (többször elítélt, de ez most mind1), aki rengeteg kapcsolattal rendelkezik
Van kb 600 alapítványa amik úgy működnek ahogy ő akarja, mivel ő fektet beléjük. Ha ő azt mondja, hogy menjenek afrikába meg az arab táblára, és mutassanak a migránsoknak utat európába, akkor az fog történni, hisz van rá pénzük.
Annyit kell mondaniuk, hogy menjetek németbe mert kaptok ingyne pénzt és titeket is ugyan az a jog illet meg mint egy európait. És elindulnak
Ezt értjük betelepítés alatt, ami igazából tényleg az. Szándékosan, pénzt nem sajnálva olyan cselekvésre ösztönözni egy egész népet, hogy költözzön európába. Ez betelepítés szerintem.
előző: a magyar kormányon kívül ide egyetlen menekültet sem telepített senki!
Ved már tudomásul, hogy az idegenrendészeti kérdések a kormány kezében vannak, más ebben cselekvés- és döntésképtelen!
# 17
akkor tagadod, hogy a közelkeleten olyan alapítványok munkatársai dolgozzanak akik szervezetten európába irányítanák a "menekülteket"?
Tagadod, hogy nemrég kikötött olaszországban egy civil szervezet hajója, akik 200 menekültet csempésztek legálisan a kontinensre?
A Fidesz, Soros, az egész baloldal, az összes liberális egyaránt elmehet a lónak a kivert f@$zába. Ez annyira alapnak kellene lennie, hogy ide nem jön be senki sötétebb bőrszínű, minthogy van ivóvíz.
Egy normális országban mellékes híreknek kellene lennie annak, hogy "lelőttek X számú határsértőt".
Nem veszekedni kellene rajta, hogy bejöjjenek-e. Nem reklámozni kellene, hogy nem jöhetnek be (közben szerintem jönnek folyamatosan).
Be akar jönni minden figyelmeztetés ellenére?! PAFF! És ennek a hírnek maximum az újságok keresztrejtvényei mellett kellene szerepelnie pár sorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!