Soros valóban milliókat telepítene be afrikából és a közel-keletről?
Ma lettem figyelmes egy plakátra, aztán lett belőle később több is. Az állt rajta ami a kérdésemben szerepel. Ezek elég komoly dolgok, hogy mi az EU egymás közt osszunk szét milliószámra nem a mi kultúránkban szocializálódott gazdasági bevándorlókat, csak mert nekik jobb itt a mások által megteremtett jó létben élniük, mint mondjuk afrikában vagy a közel-keleten. Nem tudhatjuk mennyi migránst képes a nyugati régió (Fra,Ger,Gbr,BeNeLux) felszívni ezért egyértelműen következik, hogy ide is sok jut. Nyílván nem ez a végső céljuk, de ha nem jut mindenkinek London itt is szívesebben élnek, sokkal magasabb életszínvonalon.
A kérdésem lényege abban áll, hogy szeretném megérdeklődni ennek a valóságtartalmát. Nem vagyok minden hírportálon kutató, nem ez a foglalkozásom és nem tudom ennek mi a valóságalapja és mi nem. Nem szeretném a csípőből lehurrogó liberálisokat sem hallgatni ugyanúgy a másik oldalt sem. A valós tények érdekelnek. Valóban létezik ilyen terv,mely Soros közreműködésével vagy anélkül migránsok millióit akarná ide az EU-ba betelepíteni? Ezt komolyan gondolja valaki?
Én régebben a migráns „válság „ kirobbanása előtt nem hittem semmilyen háttérhatalomban. Azárt írom idézőjelbe a válságot, mert ezt mi európaiak saját magunknak hoztuk létre ezt a válságot, amit európa a megnövekedett bűnözéssel és a heti szintű robbantgatásokkal átél sajnos. Semmi nem lenne, ha mi magunk külső nyomás ellenében nem engedtük volna be a papírok nélkül, nyelvet nem beszélő antiszociális „menekülteket”. Nem hittem semmilyen háttérhatalomban, viszont amióta ez az önpusztító mechanizmus elindult európában, hogy mindenáron, mint az öngyilkos be kell engedni ide mindenkit a világ akármelyik feléről, azóta beláttam ezt saját magunk nem akarhattuk. Valamilyen láthatatlan irányító erőnek lennie kell. Fel akarják bontani a nemzetállamokat a rendet. Viszont abban sem vagyok biztos mennyire mennek el.
Azt olvastam : „A Földközi-tenger észak-afrikai partvidékén 1,45 millió ember várakozik arra, hogy átkelhessen Európába – írta a Bild am Sonntag című vasárnapi német lap biztonsági forrásokra hivatkozva.
A német biztonsági szervek kimutatása szerint Olaszországban – ahova a legtöbb menedékkérő megérkezik az észak-afrikai partvidékről – az év elejétől június 22-ig 71 ezer 978 ember érkezését regisztrálták, ami 27,6 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest – írja az MTI” Törökországban jelenleg 3,3 millió menekült tartózkodik”
Ha ez igaz, akkor valóban a megkérdezésünk nélkül akarnak ide milliókat betelepíteni vagy csak túlreagáltam az első sokkat ami a plakáton volt?
Ez nem migráció, hanem szervezett, fizetett beutaztatás. A "migránsmentő" szervezetek már Líbia partjaitól 1 km - re "mentenek".
Soros úgy jár Brüsszelbe, mint mi az Aldiba sörért. Túltolja a kormány a propagandát, de van alapja, ez egy valós veszély. Nyilván nem csak Soros áll mögötte, hanem mások is.
Én azt értem, hogy nem Budapest a cél, de a kérdésemben is kifejtettem kérlek olvasd el, amennyiben az EU fejlettebb régiói túltelítettek lesznek, evidens hogy nekünk jut a „maradék” ami lehet sokkal több is.
Nem kérek sokat, csak olvassátok végig a kérdésem.
Lehet, hogy csak Soros találta ki először ezt. Igazából a személye lényegtelen, hisz mi azt érezzük a bőrünkön, hogy ezt a tervet akarják végrehajtani az EU-ban. Lehetséges, hogy Soros csak egy gyűjtőfogalma a kényszerbetelepítésnek, hogy a szóból lehessen egyből a migránsok köré épített kényszerbetelepítésre gondolni. Ebben jó szándékot látok a kormány részéről : ne legyen pejoratív a migráns kifejezés, inkább váljon azzá egy amúgy is érzéketlen tőzsdespekuláns.
Ne olvass hülyeségeket - különben sincs rád bízva semmi sem!
Megállítottátok már Brüsszel? Nem.
Soros nevetett a végén? Igen!
Volt érvénytelen népszavazás? Volt!
Elherdáltak 60 ezer-millió forintot? El.
Volt értelme? A világon semmi!
Beengedték a kvóta 1300 migrijét? Be.
És a pénzeseket? Tízezer-számra!
Akkor minek itt vergődnöd?
Soros egy liberális ideológia képviselője, ami egy olyan társadalmat akar építeni, megszűnnek a hagyományos értékek, ahol nincsennek nemzetek, nincsennek családi kötődések, és nincs fix nemi identitás és nincs kereszténység.
Ezt úgy kívánja elérni, hogy mesterségesen fellazítja az évezredes trdíciókat, és újakkal helyettesíti, vagy összekeveri őket.
Egyik módszer a nagyszámú migráns betelepítése, ami egyszerre hígítja a nemzeti és a vallási hagyományokat.
Hatalomtechnikai szemszögből az Iszlám sokkal hasznosabb, mert elvárja a feltétel nélküli engedelmessége, elfogadja és használja az erőszakot, és nem hirdeti az egyenlőséget.
Ráadásul a tömegek betelepítése hatalmas üzleti lehetőség az erre specializálódó szervezetek számára a migránsok elhelyezésben, étkeztetésében, oktatásában, egészségügyi ellátásában, satöbbi.
Soros ezt évi 30 milliárd eurós vállalkozásra saccolta.
Mivel ez az ideológia nem más, csak a marxizmus kicsit átfényezve, és nem egyenes politikai mozgalom, hanem a kultura megváltoztatásán keresztül operáló rendszer, sokszor hivatkoznak rá "kulturális marxizmusként".
A sokmilliós betelepítés egyébként nem új ötlet.
A második világháború után Richard Coudenhove-Kalergi kidolgozott egy tervet, amit közzé is tett "Prektische Ideologismus" című könyvében, ami szerint:
"A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani."
Ezt a tervet egy Charlemagne nevű díjjal jutalmazták, amit ő kapott meg először, és azóta azok a politikusok, akik a legtöbbet tették a végrehajtásért.
Szóval akárhonnan is nézzük, Az hogy Soros milliókat akar betelepíteni Afrikából, nem egyszerűen Orbán rémálma, hanem egy nagyon is erős ideológiai-politikai erőfeszítés.
És nemárt, ha a részleteivel és a mozgatórugóival is tisztában vagyunk.
Milliókat? Milliárdokat!
És természetesen csak ide hozzánk!
Magyarország határai - nagyon helyesen - nyugatról teljesen nyitva van!
A rengeteg menekült, akik Nyugat-Európát boldogítják jöhetnének ezerrel - ha akarnának!
De nem akarnak ezek a nyomorultak, mert ők is tudják, hogy innen mindenki csak elmenekül... No meg nem akarnak rosszabb körülmények közt élni, mint ami elől otthonról elmenekültek! Szóval: ha Soros összecsinálja magát, ide akkor sem akar jönni senki sem!
# 4 Soros úgy jár Brüsszelbe, mint mi az Aldiba sörért. Túltolja a kormány a propagandát, de van alapja, ez egy valós veszély. Nyilván nem csak Soros áll mögötte, hanem mások is."
Ha valóban valós a veszély, akkor éppen az a kormány érdeke, hogy felvilágosítsa erről az embereket, akik javarészt úgysem olvasnak aktuálpolitikát. Ez amolyan felvilágosítókampány.
Gondolj bele, ha most beengedjük az idegeneket, akik ráadásul a szocializálódásuk miatt konfluktusokba kerülnek velünk, azt már nem lehet kijavítani később semmilyen intézkedéssel. Most kell észnél lenni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!