Mihez kezdenek majd az emberek, ha ismét a FIDESZ nyer?
"28 Azért mert te pénzért lefialtattad az asszonyt, és van egy mihaszna munkád(még), nem biztos, hogy ez mindenkinek alternatíva. Mihez kezdessz ha 6 diplomával valaki lessz helyetted lessz karbantartó? 22800 forint, meg a hitel..."
Az asszony alapból fiatal, nem szeretném tovább fiatalítani, még a lányomnak néznék. :D
Ha a munkám mihaszna volna, valószínűleg én is ilyen frusztrált lennék, mint te. Attól nem félek, hogy 6 diplomával kitúr innen valaki, mivel ez a sajátom. A hitel miatt sem aggódom, mivelhogy nincs.
"Értem én, hogy a baloldal igyekszik magyarázni a bizonyítványt, de semmi nem tiltja az új választási törvényben, hogy a baloldali pártokra szavazzon a pógár."
Azt nem tiltja valóban, de mondjuk azt már Kövér elismerte, hogy trükköztek, nehogy a baloldal járjon jól. Pl a szavazókörzetek határának módosítása igen nagy mértékben befolyásoló, vagy a külföldiek szavazati joga és a magyar adófizetők pénzének oda talicskázása is az = ergo a szavazatvásárlás, vagy az ukrán nyugdíj is...
Szóval persze, lehet itt a baloldalra szavazni, de a szabályokat egyoldalúan módosítani, na azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!