Milyen programot kezdenek körvonalazni a magyarországi pártok a 2018-as választásokra?
Nem tökmindegy, hogy milyen programot készítenek elő, ha utána úgy is azt csinálnak, amit akarnak?
Most komolyan, mit számítanak az ígérgetéseik?
3. válaszoló. Köszönöm, éppen ilyenekre lettem volna kíváncsi. Eléggé követem a politikát, jobbos, balos médiát olvasok, nézek, de csak a fő sodorvonalból. Nagyjából tisztában is vagyok a saját kérdésemre a válasszal, de mivel pl. nem tartom magam DK-snak, úgy gondoltam, egy pártszimpatizáns többet tudna nekem mondani erről. Szóval köszi a dokot.
2. válaszoló: a férfiak szexuális jellegű személyeskedései általában egy igen szomorú tényt jelentenek... :) Az, hogy még az ingyen sört is hozod mellé... Nem kell sherlock-i tehetség, hogy kitaláljam, milyen frusztrációid vannak. De legalább összefoglaltad a kétfarkúak programját. Hálás köszönet.
A fidesznél nem találtam programot.
jobbik: [link]
mszp: [link]
liberálisok: [link]
dk: [link]
együtt: [link]
pm: [link]
moma: [link]
lmp: [link]
Magyar Munkáspárt: [link]
Nemzeti Értékelvű Párt: [link]
Polgári Konzervatív Párt: [link]
kalózpárt: [link]
Ezek mind általános programok, külön választási programot írni már "nem divat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!