A magyarországi demokrácia Orbán Viktorral, Fehéroroszország szintjére fog süllyedni?
Kedves kérdező, ez most 2018-ig így fog menni, hogy minden nap hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesztek fel, nap mint nap?
Amikor majd újra a Fidesz győz (SAJNOS! És ennek az is okozója, hogy idiótábbnál idiótább érvekkel (oda a demokrácia!) próbáltok meggyőzni embereket az "igazatokról", gyakorlatilag nincs életképes baloldal, ami alternatíva lehetne), 1-2 évre legalább megpihentek a hülyeségeitekkel, ugye?
Lejárt lemez. Uncsi. Gyenge. Találj ki jobbat!!!
2-es. Orbán ugyan nem a nemzetközi tőkét támogatja, csak elfogadja azt a támogatást, amit adnak. Ő a saját nagytőkéseit, saját magát támogatja, az országot viszont teljesen lezülleszti.
A kérdésre pedig igen a válasz. Már nem sok hiányzik hozzá.
Én már alig várom, hogy még munkaalapúbb legyen a társadalom és még többet dolgozhassak!
Nekem ez az életem! Köszönöm Orbán Úr, hogy Érted és a Nemzetért dolgozhatok!
Pár éve megmondta már a Lukasenkó, hogy a magyaroknak elege van a demokráciából.
És így is lett, nem kell nekünk demokrácia. A diktatúrát jobban szereti ez a nép!
Én megmondom, hogy ez az Orbán még legalább 30 évig trónolni fog, de lehet hogy 40.
Baromságokat beszélsz, mint mindig.
A munkaalapú társadalomban az emberek jobbágyok és azért léteznek, hogy dolgozzanak a vezető klikkért, míg a jóléti társadalomban lényegesen kevesebb a munka és több jut a népnek.
Bár gondolom, hogy ezt neked elég nehéz felfogni, tekintve, hogy a te világképed szerint csak a kiváltságosoknak jár a jólét, a cselédek pedig fogják be a pofájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!