Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig lehet még hatalmon a...

Meddig lehet még hatalmon a vezetőség?

Figyelt kérdés

Úgy értem, már annyi merényletet követtek el az ország ellen, megutáltatnak Európában, értelmetlen dolgokra szórják el a pénzt, elhallgatják a számukra kellemetlen ügyeiket és elhallgattatják azt, aki ezekről beszámol az embereknek, szép lassan, de biztosan felőrlik a demokrácia maradék morzsáit is...

A kérdésem, hogy szerintetek meedig tudják hatalmon tartani magukat, ha így tudják fojtatni?

Vagy javítsatok ki, ha rosszul látom a dolgokat, nem vagyok nagyon benne a politikában, a töri tanáromra támaszkodva írok

2016. okt. 10. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnézem a lakosság értelmi színvonalát, sajnos elég sokáig.
2016. okt. 10. 19:04
 2/15 PresidentEvil ***** válasza:
100%

A válasz egyszerű: amíg hatalmon tartjuk őket. Ha megszűnik a támogatottságuk vagy annyira lecsökken, hogy még a szétbuherált választási törvénnyel sem tudják magukat pozícióban tartani, akkor buknak.

Van egy másik lehetőség is: meg kell buktatni őket. Ha demokratikusan nem megy, akkor erővel. Ennek azonban még kisebb a valószínűsége, mert ehhez is az állampolgárok kellenek. Azok, akik hat éve néznek el nekik mindent.

Röviden: még egy pár évig sajnos itt lesznek. Hogy utána mi lesz velük, az kérdéses, de addig még sok fejfájást és kárt fognak okozni.

2016. okt. 10. 19:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ki nem vágjuk őket. Hogy ez mikor következik be arra meg utalt az első.
2016. okt. 10. 19:08
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó megnyert választás + 4 év.
2016. okt. 10. 19:13
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

"Van egy másik lehetőség is: meg kell buktatni őket. Ha demokratikusan nem megy, akkor erővel."

demokratikus bal:DD

2016. okt. 10. 19:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A közeljövőben nincs esély a váltásra sajnos. Bebetonozták magukat.
2016. okt. 10. 19:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyira agy mosott, egyoldalú emberek alkotják azt a 2 millió Fidesz szavazót hogy megrendíthetetlen a hatalmuk, ha csak nem lesz valami átfogó ellenzéki összefogás. De az jelenleg elképzelhetetlen.
2016. okt. 10. 19:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A bérkommentelő már, itt is van. A pártbiztos tuti büszke rá.
2016. okt. 10. 19:38
 9/15 A kérdező kommentje:

Az én elméletem az, hogy a nyugdíjasok tartják fenn őket. Megy a TV este: m1, m2, duna, ilyen alap állami csatornák, amiken folyamatosan megy a propaganda. A nyugdíjasok, akik végignézik a reklámokat, itt nézik a híradót, mert ehhez szoktak így azt fogják gondolni, amit a propagandaminiszter akar, mert ritka az, hogy Valamelyokük más forrásból is utánanéznének.

Ők a választási hadserege a főnökségnek.

Ez az én véleményem csak.

Itt miért nem lázadnak fel rendesen az emberek? pl. mint nemrég a törökök (bár ez nem túl jó példa, ott elég kétséges eredetű volt)

Vagy úgy próbálnak játszi, hogy megadnak annyit dolgot az embereknek, amivel pacifikálja, lecsendesíti a lakisságot? Mint régen a szocializmus?

2016. okt. 10. 19:56
 10/15 A kérdező kommentje:
...szerintem még min 5 év :/ amíg kihal a támogatóság
2016. okt. 10. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!