Meddig lehet még hatalmon a vezetőség?
Úgy értem, már annyi merényletet követtek el az ország ellen, megutáltatnak Európában, értelmetlen dolgokra szórják el a pénzt, elhallgatják a számukra kellemetlen ügyeiket és elhallgattatják azt, aki ezekről beszámol az embereknek, szép lassan, de biztosan felőrlik a demokrácia maradék morzsáit is...
A kérdésem, hogy szerintetek meedig tudják hatalmon tartani magukat, ha így tudják fojtatni?
Vagy javítsatok ki, ha rosszul látom a dolgokat, nem vagyok nagyon benne a politikában, a töri tanáromra támaszkodva írok
A válasz egyszerű: amíg hatalmon tartjuk őket. Ha megszűnik a támogatottságuk vagy annyira lecsökken, hogy még a szétbuherált választási törvénnyel sem tudják magukat pozícióban tartani, akkor buknak.
Van egy másik lehetőség is: meg kell buktatni őket. Ha demokratikusan nem megy, akkor erővel. Ennek azonban még kisebb a valószínűsége, mert ehhez is az állampolgárok kellenek. Azok, akik hat éve néznek el nekik mindent.
Röviden: még egy pár évig sajnos itt lesznek. Hogy utána mi lesz velük, az kérdéses, de addig még sok fejfájást és kárt fognak okozni.
"Van egy másik lehetőség is: meg kell buktatni őket. Ha demokratikusan nem megy, akkor erővel."
demokratikus bal:DD
Az én elméletem az, hogy a nyugdíjasok tartják fenn őket. Megy a TV este: m1, m2, duna, ilyen alap állami csatornák, amiken folyamatosan megy a propaganda. A nyugdíjasok, akik végignézik a reklámokat, itt nézik a híradót, mert ehhez szoktak így azt fogják gondolni, amit a propagandaminiszter akar, mert ritka az, hogy Valamelyokük más forrásból is utánanéznének.
Ők a választási hadserege a főnökségnek.
Ez az én véleményem csak.
Itt miért nem lázadnak fel rendesen az emberek? pl. mint nemrég a törökök (bár ez nem túl jó példa, ott elég kétséges eredetű volt)
Vagy úgy próbálnak játszi, hogy megadnak annyit dolgot az embereknek, amivel pacifikálja, lecsendesíti a lakisságot? Mint régen a szocializmus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!