Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért fújják...

Az emberek miért fújják mindig az ellenkezőjét mint amit az aktuális vezetőség dönt?

Figyelt kérdés

Először is leszögezem hogy nem vagyok fideszes. Liberális pláne nem. Igazából az a véleményem, mindeki a saját zsebát tömné. Viszont ami idegesít:

Ha most OV azt mondja hogy nem kellenek a menekültek, menjenek csak németekhez. Akkor mindenki osztogatja hogy mekkora kretén és érzéketlen. Most hogy az eu szabályzás szerint nem adtak szabadutat, hanem eltették őket bicskére, ami egy menekülttábor volt már 6 éve is, amikor ismerősöm ott dolgozott. Most meg persze mindjárt nácik, meg auschwitzhez kell hasonlítgatni.

De ezt csinálták a Gyurcsány idejáben is. Bármit is csináltak akkor Gyurcsány takarodj volt.

Tényleg ennyi a hülye a magyarok közt? Annyi eszük van egy halnak? Az is normál esetben a nádasba menekül, de ha a nádas felé húzom akkor elindul az ellenkező irányba.

2015. szept. 4. 21:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Én azt várom el Orbántól, hogy minél előbb utaztassa keresztül a menekülteket Magyarországon, rakassa ki őket az osztrák határ közelében, hadd menjenek isten hírével, amerre akarnak. Minden más csak mismásolás és baromság.

Amúgy meg neked is lehetne annyi eszed, hogy nem ugyan azok az emberek nácizzák le a Fideszt, akik azt követelik tőlük, hogy lövöldözzék le a bevándorlókat a szerb határon.

2015. szept. 4. 21:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Részben biztos nem ugyanazok, de van régi tanáom a fb-on, mindent oszt ami orbánellenes. És belőle kinézem hogy most ezér szemét, de ha OV fordulna 180 fokot akkor azért lenne.

És félek, sokan annyira elvakultak, hogy bármit csinálnak, ellenkezni kell, csak mert fidesz. (és szerintem nagy részük még 2006-ban még Gyurcsány takarodjot skandált, utána meg mondogatta a viccet a magyar zenekarról, "Gordonkás meg 10 millió bőgő")

2015. szept. 4. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Én ezt az egészet ellenzéki propagandának fogom fel. Az "ellenzék" azt hiszi, h mindent elleneznie kell. Nem az, h támogatná a kormány ötleteit vagy bármi, mert ha jól csinál valamit a kormány azt is szidja.
2015. szept. 4. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Mert az ember ilyen. Ha valami nem jó, akkor mindig kell valakit hibáztatni. Mivel, a "szegény" migrágránsokat sajnálni kell, ezért csak a kormány marad.

Annyi eszük meg nincs, hogy mindkét felet rohadt állatok alkotják és nem csak az egyik a hibás.

Én utálom mindkettőt, mert miattuk nem jutottam haza és a leendő anyósommal kell lerészegednem :D

2015. szept. 4. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
...és a barátnőmet se dughattam meg, pedig ő is részeg.
2015. szept. 4. 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:

A 4. vagyok

Az 5.-et a barátnőm írta helyettem, szegényke már nagyon ki van éhezve :D

És bocsi az az offért

2015. szept. 4. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát én pl Jobbikos vagyok és pont ezért, mert ők egyedül tudnak eltekinteni az ellenzékes hülyeségtől ma megszavazták a Fidesznek a 2/3-ot, mert jól írja a kérdező ilyen jelenség tényleg van, fel is háborodnak sokan hogy ó összefogtak akkor most vége mindennek.

Én szerintem amit ilyen nyomásban tehet Orbán azt megteszi. Sose szerettem de most azt mondom, hogy jól lavíroz, jól gondol dolgokat legalábbis ami most volt Brüsszelben.

2015. szept. 4. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert a kormány ostoba, értelmetlen, egymásnak ellentmondó intézkedéseket tesz.

Először milliárdokért egy értelmetlen konzultáció, majd óriásplakátok (magyar nyelven a külföldi menekülteknek!?).

Ezután gyoda (drótakadály, kerítés), amire már a terv elején sokan mondták, semmit sem ér, nem is megoldás.

Az unió adott pénzt a menekülttáborok építésére és az ellátásra, csak valahogy ezt nem arra fordították.

A menekülteket táborba zárják, de a Keletinél mégis ott sátraznak.

Aki tudott elment vonattal,

majd szombattól már nem lehetett,

aztán hétfőn megint lehetett,

keddtől megint nem lehetett, sőt a teljes nyugati vasúti közlekedés leállt,

törvényt hozz a migráció és a migránsok segítése ellen,

majd az állam küld buszokat és szállítja a határra a menekülteket. (ezzel pont a kormány lett embercsempész :)

Hebehurgya, összevissza intézkedések, alkalmatlanok!

2015. szept. 5. 08:36
 9/10 A kérdező kommentje:

"majd az állam küld buszokat és szállítja a határra a menekülteket."

Mert megteheti. Ma mondta be reggel a Radio SAW, hogy ausztria fogadja öket. Eddig az Volt hogy ott kell maradniuk ahol beléptek.

És semmi olyant nem Mondott amit a sok buta Magyar mocskolódik.

2015. szept. 5. 09:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocs ne vedd magadra, azokra értettem, akik még ma is a 2 napja aktualitását vesztett dolgokkal fröcsögnek a fb-on.
2015. szept. 5. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!