A fidesz gyűlölet politikát folytat, hogy így maradjon hatalomban, ezt a hívők nem látják, vagy nem akarják?
Arról gondolkodtak, hogy választási törvénnyel bebetonozzák magukat, de arra is figyelnek, hogy a gyűlöletet maximumon pörgessék, kereszténység ide, vagy oda, a cél a hívők és bizonytalan leszakadt réteget rettegésben tartani, nap, mint nap.
Ez van Putyin és Erdogán rendszerében, nem titkolva ezt másolják le.
Ha egypártrendszerű diktatúrára szavaznak a fidesz szavazók, akkor anno miért támogatták orbánt a pártállam lebontásában? Vagy annyira megvezetettek, hogy orruknál fogva bármit eltűrnek, mint diktatúrákban?
Gyűlöletkampány, kire hat az ilyen? Először ezt kéne megvizsgálni.
Általában a szerényebb értelmi képességekkel rendelkezőket lehet így betömöríteni egy kupacba.
Az értelmesebb réteg nem gyűlölködik hanem érvel.
Mivel a fidesznek nincsenek érvei így csak a gyűlölködés marad.
"Oszd meg és uralkodj" ez a taktika már évezredek óta működik. Nézz körbe az országba, mit látsz? eü nincs de plakátra van pénz, oktatás ott tart hogy a diákok havonta vonulnak utcára a rendszer ellen de stadionra van pénz.
A sor végtelen.
Akkor jöjjön dicső vezérünk összefoglalásban, saját szájából, vágatlanul, kivételesen amikor nem hazudik.
Nem vagyok hívő.
Nem gyűlölködöm.
Fideszre szavazok.
Akkor kakukktojás vagyok? :D
Úgy értem a hívőket, hogy fideszhívők.
Én azt nem értem, hogy ha Orbánék mondják el az öszödi beszédüket, akkor az lepereg a hívőkröl, ha ellenzéki mondja el az öszödi beszédét, akkor napokig demonstrálnak a Kossuth téren és békemenetelnek.
"békemenetelnek."
Bégetőmenetelnek, vagy BIRKAmenetelnek... :/
Ennek semmi köze a gyűlölethez. Egyszerűen sokan nem szeretnék azt a rengeteg negatív hozadékot, ami Nyugat Európában tapasztalható a multikulturális társadalommal párhuzamosan.
És az embert .rvára nem érdekli, hogy annak idején migráns, bevándorló, menekült vagy épp tarisznyás vándorlegény volt - e az, aki allahu akbart üvöltve felrobbantja magát a metrón.
Egyetértek, hogy a Fidesz túltolja ezt a dolgot, de ez attól még nagyon is reális veszély, a malmára hajtja a vizet, akkor minek hagyná ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!