Hol lehet bejelentést tenni a Diákhitel Zrt. Ellen?
"Az ő hanyagságukból nem tudtam befizetni egy darabig"
Ezt kifejtenéd?
Talán kezdjük azzal, hogy a diákhiteldirekten a regisztráció alatt, ha valaki meg akarja nézni, hova is regisztrál és mik a feltételek...
További információkat talál a Diákhitel Direkt szolgáltatásról itt!
... az "itt"-re kattintva ez jelenik meg:
Error: 404 - A kategória nem található.
404-es hiba!
Az oldal feltehetőleg a következők miatt nem tekinthető meg:
Lejárt könyvjelző/kedvenc.
A keresőmotornak lejárt bejegyzése van erről a webhelyről.
Elgépelt cím.
Nincs hozzáférés ehhez az oldalhoz.
A kért erőforrás nem található.
Hiba történt a kérés feldolgozása közben.
Ez a hiba legalább egy éve fennáll, mert akkor próbáltam először. Azóta (kb. fél éve) jeleztem feléjük, de nem tettek semmit. Ez határozottan gátolja, hogy az ember ott regisztráljon és törlesszen, a kamat így csak gyűlik. Persze lehet mondani, hogy máshogy is lehet törleszteni, de a banki átutalásért levonnak, csekket meg van lehet kérni, vagy nem. Ez lenne a legolcsóbb, legkevésbé bonyolult... ha működne. Talán érthető, hogy nem akar oda regisztrálni az ember, ahova nem tudja elolvasni a feltételeket.
Most megint megnyitottam az oldalt próbaként, és rákattintottam valamire. A vissza gomb nem működik. Egy weboldalt nem így kell megcsinálni, ez csak arra jó, hogy hátráltassa azt, aki vissza akarja fizetni a tartozását.
Más dolgokról ne is beszéljünk, nem itt akarom leírni az egészet, ami miatt bejelentést akarok tenni.
Kicsit furcsa, hogy nem a kérdésre válaszol senki. Nem az a kérdés, hogy én miért akarok bejelentést tenni, hanem én szeretnék kérdezni: Ezt hol tehetem meg?
És miért kéne itt az oldalon bármit kifejtenem?
Itt az üztetszabályzat. Benne 53-szor ott van a direkt szó, tehát ennyit írnak a szolgáltatásról.
Egy perc volt megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!