Mekkora esélyt láttok arra, hogy a Fidesz aljasságai most már annyira fellázítják az embereket, hogy igenis elmennek szavazni áprilisban és magas lesz a részvételi arány?
A Fidesz egy szekta.
Szerinted mennyire távolodnak el tőlük a híveik?
2002 - ben volt erős ellenzék. Volt erős MSZP, SzDSz.
Lehetett tudni: vagy a Fidesz nyer, vagy egy MSZP + SzDSz koalíció. Ma nincs ilyen párosítás, nincs párt aki felérne odáig, max. ha a teljes ellenzéki spektrum felvonul, de az ugyan mire lenne jó? Az egy működőképes koalíció lenne?
A fidesz leváltásának a legnagyobb hátráltatója pont az MSZP és a DK szavazói.
Tessék, kijavítottam neked.
Én nem tudom, hogy az ellenzék megítélése mivel lett jobb, mint tavaly áprilisban?
A "komoly esélyes" Jobbik gyakorlatilag nincs sehol, az elmúlt idők eseményei azt bizonyították, hogy az ellenzék támogatottsága nulla.
A sok gyalázkodás arra volt jó, hogy a Fidesz tábor egyre jobban összezár, az ellenzék egyre jobban hiteltelenedik, nevetségessé válik, szétesik.
Tényleg nem értem ezt a hurráoptimizmust és az ennek jegyében születő abszurd kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!