Miről maradtam le, hogy már 2300 befogadott menekültről beszélnek 1300 helyett a médiában?
Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 02:32
2/3 Salx Narval válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy ők hogyan jutottak ide és mi alapján fogadtuk be őket ha az az álláspontunk, hogy az első biztonságos országban kell kérelmezniük a befogadást. Ezek szerint aki földi úton jön eleve kizárható, ha nem akkor hol lehet a kiskapu? Nekem azzal sem lenne bajom, hogy a ténylegesen meneküli kényszerülő embereknek ideiglenesen otthont biztosítunk és ha beilleszkedik idővel akár letelepedési engedélyt vagy állampolgárságot, csak akkor ezt kell mondani. A pénzt amit erre az értelmetlen kampánysorozatra kidobtak azt viszont nagyon sajnálom, hihetetlen mit el nem szórnak gyakorlatilag értelmetlenül, látszik, hogy nem ők dolgoztak meg érte.
3/3 anonim válasza:
Mert az 1300-at is elhallgatták, így vélelmező hogy a többit is elhallgatják!
Így aztán megelőlegezik: februárban már 3300-ról fognak írni - hogy a pénzért ránk szabadított 20.000 ezer migriről már ne is beszéljünk!
Ez a Stop Soros meg annyira értelmetlen és szánalmas, hogy ha az erre elherdált pénzt a Dunába öntenék, még annak is több értelme lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!