Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor a kvóta népszavazás nem...

Akkor a kvóta népszavazás nem is az ezervalahány befogadandó menekültről szólt?

Figyelt kérdés
Nekem teljesen úgy tűnt akkor is és most is. A kvóta nekünk annyi volt amennyit aztán most kiderült, hogy be is fogadtunk sutyiban.
2018. jan. 15. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem unjátok még?'Saját magatok járatjátok le ezekkel a kérdésekkel. Mindenki aki kicsit tájékozott az tudja hogy a kerítésnél be lehet adni a menedékkérelmet . És aki valódi háborús menekült vagy annak ítélik esetleg kísérő nélküli kiskorú az oltalmi státust kap. Azért hohetetlen hogy aki a politikai rovatba irogat alapvető dolgokkal sincs tisztába. Tele volt a média mikor a konténereket kipakolták ahova a kérelmeket be lehetett nyujtani.
2018. jan. 15. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Mi tudtuk, hogy beengedünk háborús menekülteket, ti tagadtátok le eddig. Egyetlen egy menekült befogadása sem elfogadható. Ez volt a jobboldali álláspont. Felhoztam én ezerszer, hogy ezer ember az nagyon kevés, és azt írtátok vissza újra meg újra meg újra meg újra, hogy nem érdekel milyen kevés, EGYETLEN EGY befogadása sem elfogadható. Csak egy kis emlékeztető, hogy mi volt a véleményed, mielőtt megmondták, hogy most már ez legyen.
2018. jan. 15. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
2017 márciusi cikk [link]
2018. jan. 15. 19:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, ÉN TUDTAM eddig is.
2018. jan. 15. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Légyszíves, mutasd nekem azt a konzervatív oldalt, ami szerint 1300 ember befogadása nem túl sok, teljesen elfogadható és könnyen kezelhető. Mert a narratíva ennek a tökéletes ellentéte volt. A menekültek egzisztenciális fenyegetést jelentenek az országra. Soros teljesen tönkre akarja tenni Magyarországot a menekültek ide kényszerítésével. Teljesen elfogadhatatlan menekülteket befogadni és kész. Ezt hallgatjuk 2 éve.
2018. jan. 15. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
#1: Ez valóban így van, csak akkor nem kéne hazudozni hogy ide nem jönnek menekültek meg megvédjük Magyarországot a bevándorlóktól.
2018. jan. 15. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazad van. Lehetett volna úgy is kommunikálni hogy az de irányított ki tudja kiket nem fogadjuk csak azokat akiket mi akarunk.
2018. jan. 15. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Már el is mentek külföldre:

[link]

2018. jan. 15. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Mennyivel jobban hangzik hogy "megvédjük az országot" mint az hogy "beengedünk ugyan annyi menekültet amit az eu elvár de közben emeljük a tétet mert hozzávágunk 20000 kötvényesmigránst és amikor ez megvan mindenkit lehazaárulózunk és elverünk 100 milliárdokat a haverok reklámcégeinél hogy mégiscsak legyen miből lopni"

IGEN a "megvédjük az országot" jobb reklámszöveg volt

2018. jan. 16. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Te kérdező meghallgattad (talán) Orbánt. És elhittél neki mindent. Így persze, hogy "úgy tűnik".

De hát van más világ is, amit el sem képzelsz. Ha tájékozódnál, most nem tudnám összetörni a szíved, figyelj!

Nincs kvóta! Csak terv van. Amit ma kvótának neveznek, az arról szól, mennyi menekült kérelmét kell elbírálni. Nem befogadni őket, elbírálni a kérvényüket! Nagy különbség. 1294 kérvényről van szó! Orbán tavaly 1300 embert befogadott. Mindegy, miért tette. A lényeg, hétszázzal többet fogadott be egy év alatt, mint amennyi elbírálásra felkérték.

Ha ezt képes vagy megérteni, az óriási haladás. Még bármilyen jó kijöhet belőle.

2018. jan. 16. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!