A kvóta szavazásból mire lehet következtetni a 2018-as választások eredményét illetően?
A közvélemény kutatások abszolút megbízhatatlanok a Fidesz támogatottságát illetően. A mostani szavazás ad hiteles képet, szerintem.
Szerintetek is ennyi, 3.000.000 szavazatot kap a Fidesz 2018-ban?
Hány szavazónak kell elmenni másra szavazni ahhoz, hogy esetleg más kerüljön kormányra?
Lehetséges, hogy ez az egész csakis főpróba volt a Fidesz számára és felhasználják a következő választási győzelmükhöz az eredményeket?
"A kvóta szavazásból mire lehet következtetni a 2018-as választások eredményét illetően?"
Semmire.
"A közvélemény kutatások abszolút megbízhatatlanok a Fidesz támogatottságát illetően. A mostani szavazás ad hiteles képet, szerintem."
Nem
"Szerintetek is ennyi, 3.000.000 szavazatot kap a Fidesz 2018-ban?"
Nem, 2014-ben se volt annyi.
"Hány szavazónak kell elmenni másra szavazni ahhoz, hogy esetleg más kerüljön kormányra?"
X+1
"Lehetséges, hogy ez az egész csakis főpróba volt a Fidesz számára és felhasználják a következő választási győzelmükhöz az eredményeket?"
Nem tudom, de az emberek túl sokmindent látnak bele ok nélkül egy egyszerű választásba, ahol csak "igen", vagy "nem" opció volt.
6-os !
A jobbik jó pár támogatóját elvesztette a legutóbbi nyilatkozataival és azzal, hogy távolmaradásra buzdított (köztük engem is).
Győzelemre még képtelenek, legalábbis a következő szavazásnál biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!