Én is úgy gondolom nincsen ellenzékben olyan aki megverheti a a Fideszt. Túl sokan vannak és túl kicsik. Összeállásra gondolok , mikor azt kérdezem mennyien kell elmenjenek kb. ahhoz, hogy ha az ellenzék mondjuk részben összeáll az Fidesz vereség legyen.
2016. okt. 3. 19:23
12/16 anonim válasza:
3,2 millió NEM.Háááááát nem tudom.
Közvélemény kutatásnak drága volt,de azért megteszi.:)
Erre alapozni egy választást azért korai,de azért sejthető.Az ellenfelei potensségét tekintve semmi esélyük ellenük még mindig,de addig fordulhat a kocka.Tényleg nem tudom,csak sejtem a jelenlegi tendenciákból.:)
2016. okt. 3. 19:38
13/16 tetro válasza:
Arra hogy itt a többség teljesen hülye, csak Rogán helikopter
2016. okt. 3. 21:23
14/16 anonim válasza:
A következő választáson az lesz a szavazólapon, hogy: Le szeretné váltani a Fidesz-t? Igen. Nem.
És a Fidesz akkor ügyesen lehozza a padlásról a közel 3,3 millió NEM szavazatot és meg is nyerte a választást. A ballibsik meg bégethetnek továbbra is:D
2016. okt. 3. 22:23
15/16 anonim válasza:
Ne vonjon le semmit. A legtöbb jobbikos nem ment szavazni Vona kettős beszéde miatt. Úgyhogy nem lehet megítélni a 3,3 millióból mennyi a fideszes, mennyi a jobbikos... Bár gyanítom, Vona jópár szavazót veszített atv-s, simicskás ámokfutása óta. pl. engem is. Valószínűleg, amíg ő lesz, addig én is bojkottálni fogom az összes szavazást, 2018-ban sem kap tőlem szavazatot. Úgyhogy nehéz megítélni, mi mennyi és mi lesz, de szerintem annyira nem jött be neki ez a néppártosodás, hitelességi szempontból sem.
2016. okt. 4. 08:28
16/16 anonim válasza:
A 6.,10. válaszoló még mindig abban a kényszerképzetben ringatja magát, hogy a jobbik itt nyerhet bármit is. Akkor leírom: NEM 2018-ban és NEM VONÁVAL!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!