Véletlen, hogy több arab migránsnak tűnő embert láttam Pesten a napokban, vagy ezek már a kormány által befogadott emberek?
Egyáltalán hol él ez az 1300 ember?
mit esznek? hol dolgoznak?
hol alszanak?
(ez nem egy provokatív ellenzéki vagy akármilyen kérdés)
Egyáltalán hol él:
menekült szállón/önkormányzati lakásban jó esélyjel.
Mit esznek: általában kb. azt, amit te, bár sok köztük a vega.
Mit dolgoznak: emberfüggő.
Amúgy akiket látsz azoknak jó esêlyjel semmi köze az 1300-hoz. Budapesten már jóval a menekültválság előtt is éltek arabok. Nyugat-Európában is sokan vannak és Budapest kedvelt turistacélpont.
Arról nem is beszélve, hogy nem olyan könnyű ránézésre felismerni az arabokat. Hasonlóan néznek ki a törökök és sokszor az indiaiak is...
"Egyáltalán hol él ez az 1300 ember? "
Nagy részüknek esze ágában sem volt Magyarországon maradni. Kellett nekik egy papír, amivel az EU-ban kószálhatnak.
Húszon páréves embert láttam, meg egy 30-ast kb.
Szakáll, muszlim külső ilyesmi fickó. A fiatalabb hangosan magában beszélt valami arab nyelven, és késő este volt Margit hídon. Furcsa volt. A másik sem volt messze, azon a környéken volt, az nem csinált semmit.
Csak eszembe jutott a napokban olvasott 1300 befogadott "oltalmazott" de szép marketing szöveg.
"Húszon páréves embert láttam, meg egy 30-ast kb. "
Uhh. Tehát egy bő másfélmilliós városban láttál 2 embert. Mennyit láttál, akik nem voltak migránsok? Csak úgy az arányokra volnék kíváncsi, hogy tényleg olyan sokan vannak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!