Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Véletlen, hogy több arab...

Véletlen, hogy több arab migránsnak tűnő embert láttam Pesten a napokban, vagy ezek már a kormány által befogadott emberek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán hol él ez az 1300 ember?

mit esznek? hol dolgoznak?

hol alszanak?

(ez nem egy provokatív ellenzéki vagy akármilyen kérdés)

2018. jan. 19. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán hol él:

menekült szállón/önkormányzati lakásban jó esélyjel.

Mit esznek: általában kb. azt, amit te, bár sok köztük a vega.

Mit dolgoznak: emberfüggő.

Amúgy akiket látsz azoknak jó esêlyjel semmi köze az 1300-hoz. Budapesten már jóval a menekültválság előtt is éltek arabok. Nyugat-Európában is sokan vannak és Budapest kedvelt turistacélpont.

Arról nem is beszélve, hogy nem olyan könnyű ránézésre felismerni az arabokat. Hasonlóan néznek ki a törökök és sokszor az indiaiak is...

2018. jan. 19. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy fecske nem csinál nyarat.
2018. jan. 19. 09:59
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Ne zavarjon, de a 90%uk már rég elhagyta az országot.
2018. jan. 19. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Szeretem ezt mikor hirtelen mindenki megszaporodott arabokat lát, miközben ígyis elég sok lakott már az országban. Még Miskolcon is elég sokan vannak és még ott is a boltjaikat Arab negyednek hívják az emberek.
2018. jan. 19. 10:43
 5/12 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Egyáltalán hol él ez az 1300 ember? "

Nagy részüknek esze ágában sem volt Magyarországon maradni. Kellett nekik egy papír, amivel az EU-ban kószálhatnak.

2018. jan. 19. 11:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Húszon páréves embert láttam, meg egy 30-ast kb.

Szakáll, muszlim külső ilyesmi fickó. A fiatalabb hangosan magában beszélt valami arab nyelven, és késő este volt Margit hídon. Furcsa volt. A másik sem volt messze, azon a környéken volt, az nem csinált semmit.

Csak eszembe jutott a napokban olvasott 1300 befogadott "oltalmazott" de szép marketing szöveg.

2018. jan. 19. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
A leírás alapján két terorista volt. Hogy függetlenek e egymástól nem tudni.
2018. jan. 19. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Azokat én is láttam, de nem arabok, hanem nyóckeres tezsvérek. :-) Valóban bevándorló háttérrel rendelkeznek, de őket még a hatszáz éve regnáló kormány fogadta be.
2018. jan. 19. 12:52
 9/12 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Húszon páréves embert láttam, meg egy 30-ast kb. "

Uhh. Tehát egy bő másfélmilliós városban láttál 2 embert. Mennyit láttál, akik nem voltak migránsok? Csak úgy az arányokra volnék kíváncsi, hogy tényleg olyan sokan vannak-e.

2018. jan. 19. 13:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Annak az 1300 embernek a nagy része, már alighanem a "haldokló Nyugaton" van...
2018. jan. 19. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!