Elhiszi még valaki ezt a Sorosozást?
Én Fideszes vagyok, és nem hiszem el. Továbbra sem értem, hogy ez nekik most tényleg bejött? Két dolog szánalmas benne szerintem de nagyon.
1, Soros egész egyszerűen mást mondott a 7 pontos tervében, mint amit a Fidesz állít a reklámjaiban. Elég gát szerintem, hogy az eredeti "tervét" így átírták és lebuktak. És ők még folytatták is ezután!
2, A TV-s reklámjaik is egy séma alapján épülnek fel. Először az volt, hogy a Brüsszeli bürokraták azt követelik, hogy Magyarország változtassa meg bevándorláspolitikáját, majd bekeretezve EZ FELHÁBORÍTÓ. Tehát jön, amitől félni kell majd a nagy szöveg. Sorossal kapcsolatban is 2 szinte ugyanilyen reklám volt. A ne hagyjuk, hogy soros nevessen a végénben: Támogatja az illegális bevándorlók betelepítését és felszámolná a határokat. EZ FELHÁBORÍTÓ. Később: Soros György szerint ezt a kerítést le kell bontani és további milliókat kell betelepíteni Afrikából és a Közel-Keletről EZ VESZÉLYES. Egyértelmű félelemkeltés.
Komolyan félek, hogy belebuknak ebbe a rettenetbe, bár szerintem nem emiatt szavaznak rájuk leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!