A magyarfikázás már norma? Vagy csak a szőlő savanyú?
Egyre sűrűbben látom, hogy a magyarok birkák, hülyék, hígagyúak, zombik, meg még hasonló dehonesztáló jelzők, főleg az ellenzéki válaszolgatók részéről.
Nem kellene inkább magukba nézni, hogy miért választják az emberek inkább a Patás Orbánt mint az ő valamelyik kedvencüket?
Nem azért mondom, de ez nem a legjobb módja a szavazatgyűjtésnek.
Egyébként is... Akinek ilyen rossz a véleménye a magyarokról, akkor miért akarja hogy bárki is vezesse őket?
Kertész Ákos legalább elment, és onnan genetikázik.
De aki köztünk él, az mutasson minimális tiszteletet...
10.... 9.... 8.... 7.... 6.... 5....
"Csak semmi felhajtás
Fasiszta udvar, rendes ház
Kiment a baltás
Bejön Azerbajdzsánból a gáz
A birkák bizalma rendületlen
Mutyiország lendületben
Virrad már a magyar pusztán
Fejlődik,ez látszik tisztán
Abszurdisztán
"
"Kérdésed provokatív!
Jelentettem!"
Shalom! A rabbi utasított?
"Kérdésed provokatív!
Jelentettem!"
A minimális tisztelet elvárása provokatív?
Persze...
Kik vagyunk mi, hogy tiszteletet várjunk... nem igaz?
Akinek ilyen rossz a véleménye a magyarokról, akkor miért akarja hogy bárki is vezesse őket? "
Nem vélemény, ezek tények.
Azt se ártana tisztázni, hogy aki "magyarozik", az minek tartja magát.
Mert nyilván nem tartja magát a hígagyú magyar birkák közé valónak.
De akkor meg micsoda?
Esetleg van még egy "tartalék" identitása, amiből bátran oszályoz másokat?
#17 "Elárulja őt a külseje, a beszédmódja, a vonzalmai, a helyezkedése stb."
Meg nem utolsó sorban a magyarokról hangoztatott véleménye.
Csak azt nem tudom, hogy miért várják, hogy azok válasszák meg őket, akiket folyamatosan aláznak, birkáznak...
Hakapeszim
,,Igen, ez így demokratikus. Megkérdőjelezni bő 2 millió ember magyarságát, mert egy bizonyos pártra szavaz, ők teljesen hülyék, ellentétben veled, aki okos vagy,,
Nem kérdőjelezte meg senki a Fideszesek magyarságát.
De magyarság csak egy része fideszes. Tehát ha birkának, teljesen hüpyünek, és agymosott zombinak tartod a fideszeseket, ahogy ple én tartom akkor nem a magyarságot tartod annak, hanem csak a magyarság egy részét. A fideszeseket. Nem a magyarokat úgy általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!