A magyarfikázás már norma? Vagy csak a szőlő savanyú?
Egyre sűrűbben látom, hogy a magyarok birkák, hülyék, hígagyúak, zombik, meg még hasonló dehonesztáló jelzők, főleg az ellenzéki válaszolgatók részéről.
Nem kellene inkább magukba nézni, hogy miért választják az emberek inkább a Patás Orbánt mint az ő valamelyik kedvencüket?
Nem azért mondom, de ez nem a legjobb módja a szavazatgyűjtésnek.
Egyébként is... Akinek ilyen rossz a véleménye a magyarokról, akkor miért akarja hogy bárki is vezesse őket?
Kertész Ákos legalább elment, és onnan genetikázik.
De aki köztünk él, az mutasson minimális tiszteletet...
10.... 9.... 8.... 7.... 6.... 5....
"Egyre sűrűbben látom, hogy a magyarok birkák, hülyék, hígagyúak, zombik, meg még hasonló"
Akkor ezek mit mondanának az osztrákra, a németre meg egyéb ilyen hulladék népekre?
Kérdésed provokatív!
Jelentettem!
Ezeknél szinte kötelező.
Ezzel kompenzálják a szánalmas életüket, meg azt, hogy 24/7 az éteren fröcsögnek.
Az helyett inkább magukba néznének, hogy ők legalább akkora hülyék, birkák, ostobák, satöbbik! ;)
A magyarok 28-30% a fideszes. Na rájuk mondják szerintem trljes joggal, hogy narancszombik meg birkák.
Szóval nem,, magyarfikázás,, van hanem csak megvetik és lenézik azokat az embereket akik Orbánékra szavaznak. Szerintem teljes joggal, de ez csak az én véleményem.
Szóval ne mosd össze a magyarokat a fideszesekkel.
6.
Igen, ez így demokratikus. Megkérdőjelezni bő 2 millió ember magyarságát, mert egy bizonyos pártra szavaz, ők teljesen hülyék, ellentétben veled, aki okos vagy.
Már csak logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!