Támogatnátok hogy az állami iskolákban is kötelező tantárgy legyen az Euritmia?
Ez egy előadóművészet és tömegsport, ami különféle összehangolt mozdulatokat társít versek és dalok hangulatához és dallamához. Magyarországon csak a Waldorf iskolák tanítják, pedig sok pozitív hatása van a gyerekek pszichés fejlődésére.
Itt egy bemutató:
https://www.youtube.com/watch?v=8MwJ6tiecVc
Legfeljebb úgy, hogy az egyik tesit kicserélik erre, de akkor se tetszene.
Irodalomból semiképp ne vegyünk le, érettségi tantárgy!
Soha, semmiképpen.
Így is sok felesleges óra van, nem kell még egy.
Szia! Szerintem soka haszna lenne, legalább kevesebb lenne az idegbeteg gyerek az iskolákban! :)
Bár mivel én is pont ebbe az iskolába jártam ( szerettem az euritmiát ) és pontosan ismerem szinte az összes osztályt nállunk is volt nagyon sok gyerek akit fegyelmezni kellett, minden osztályban van ilyen gyerek.
De pont az euritmia az aminél összhangba kell kerülni egymással és a zenével vagy versel is.
Én pont most érettségizek ( 2018 ) éd bár nem biztos, hogy fogok egyetemre vagy fősulira menni, de mint sportedző megpróbálok letenni egy okj-s vizsgát.
Ha te is ebbe a suliba jársz, vagy egy ottani szülő vagy. Írj privátba. :)
Uristen, ott a volt euritmia termünk:DD
A kérdésre válaszolva pedig semmi képpen, teljesen felesleges tantárgy, mindenki utálta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!