Elvileg 2013. Szeptemberétől kötelező tantárgy lesz a cigányság történelme és kultúrája. Ez igaz? Inkább kérem az egyeseket, de én biztos nem fogok ilyet tanulni!
Én még nem dolgozok, ezért nem én adom a pénzt a cigánynak amiért sorban áll, hanem TE!:DDD
Egyszerűen csak felháborítónak tartom azt, hogy ilyen szennyet fognak nekem "tanítani" erről az ocsmány fajról!
Kérdező!
Első vagyok!
Csak azt akartam mondani, hogy csak magaddal szúrsz ki, ha nem tanulod.
Egyébként én az oktatásban dolgozom, és nemigen hallottam erről. Szerintem kamu a hír, persze nem kizárt, hogy én tévedek. Ha igen, akkor is max 1-2 óra a történelmen belül...
na hat nekik aztan van tortenelmuk :D
loptak-->ezert vandoroltak
kesz is az esszé
Nem értem mit kell parázni, kimész a tanár elé aztán elkezdesz háborogni, ordítozni, késsel mutogatni, köpködni, majd jól fel is pofozod aztán elveszed a mobilját.
Ha a tanár komolyan veszi a hivatását dicséretes ötössel fogsz év végén hazamenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!