Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem szánalmas,...

Szerintetek nem szánalmas, hogy a 21. században még olyanokkal lehet szavazatot venni, hogy élelmiszert osztogatnak?

Figyelt kérdés
Tiszta középkor...
2018. jan. 28. 00:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
79%
De. Aki mást mond, az egyszerűen hazudik.
2018. jan. 28. 00:24
 12/44 anonim ***** válasza:
37%

Én voltam étel osztáson, nem vezető politikusok, de ott voltak és pont párttól függetlenül 2016-ban az még elég messze volt a választásoktól???

Ezt nem szavazat vásárlásnak gondolom, hanem önfényezésnek, amit most csinálnak. Én is szívesebben szavazok olyanra, aki ad is. Viszont az ellenzék is adhat, szóval nem hiszem, h ezen múlik.

2018. jan. 28. 00:26
 13/44 A kérdező kommentje:
És amikor egy tojásra egy politikus neve van rányomva,az ételosztásnak számít,vagy szavazat vételnek?
2018. jan. 28. 00:36
 14/44 A kérdező kommentje:

Gimiben volt ilyen a diákönkormányzati választáson.

Akkor is süteménnyel akarták megvenni a diákok szavazatát.

Már akkor is szánalmasnak gondoltam az ilyesmit.

2018. jan. 28. 00:49
 15/44 anonim ***** válasza:
92%
Eléggé, Kérdező, ez is csak azt mutatja, milyen jól dübörög a gazdaság, hogy egy tál lencsével meg lehet vásárolni valaki hűségét.
2018. jan. 28. 00:50
 16/44 anonim ***** válasza:
89%
Mert a középkor arról volt híres, hogy az emberek szavaztak, és ezért az akkori "politikusok" élelmiszert osztottak
2018. jan. 28. 00:55
 17/44 A kérdező kommentje:

A középkort úgy értettem,hogy pusztán élelmiszerrel kielégíteni az emberek jólétét,a mai világban már kevés.

A középkorban lehet ennyi elegendő volt a boldogsághoz.

Azért a mai,modern világban azt gondolná az ember,hogy az,hogy mindenkinek jut kaja,az alap.

2018. jan. 28. 01:00
 18/44 anonim ***** válasza:
17%

Persze, hogy kevés, mert már a Biblia is megírta, hogy "nem csak kenyérrel él az ember"!

A fidesz nem az ételosztás miatt népszerű, hanem mert világképet, meggyőződést, hitet ad az embereknek.

Ameddig nem fogja fel az ellenzék, hogy senkit nem érdekelnek a kórházak meg az iskolák, és tanulnak meg ők is érzelmi alapon politizálni addig nincs is semmi esélyük

2018. jan. 28. 01:04
 19/44 A kérdező kommentje:

Hát szerintem meg hinni a templomban kell.

Nem a hit fog meggyógyítani,hanem az orvosok.

És nem attól lesz jobb az ország,hogy populista,érzelmekre ható karizmatikus vezetők irányítják,hanem ha jó gazdasági szakemberek.

Lehet 1000 év múlva majd átírják a történelmi korszakokat,és még a 2000-es éveket is a középkorhoz fogják sorolni,ahol érzelmek hatással,nemzeti demagógiával meg krumpliosztással lehetett kampányolni.

Bár kitudja,lehet 1000 év múlva is ennyi lesz a hülyék aránya,mint ma.

De azért hátha nem:D

2018. jan. 28. 01:09
 20/44 anonim ***** válasza:
94%

Én mondok neked jobbat.

Amíg nem fogják fel a magyar emberek, hogy ez már nem a 60-as évek és nem is a Horthy-korszak, addig nem lesz itt semmiféle jólét.

Csak ennyiről van szó.

2018. jan. 28. 01:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!