Vona Gábornak több török barátja van facebookon mint magyar. Ezek után fogsz még rá szavazni?
Vonának vannak ilyen "korszakai", volt nemzeti radikális, gárdista, turáni, iszlám dicsőítő, Hanuka alkalmából köszönti a zsidóságot, újabban náppártosodik, várom már mikor lesz liberális.
Szép ívű politikai pálya lenne: a gárdamellénytől a rózsaszín nyuszis ruciig a Pride felvonuláson.
De melyik az igazi Vona? És ez az alak fog stabilan kormányozni egy országot? Koalícióban az LMP - vel, Momentummal? Nem az a baj, ha kedveli a törököket, én is kedvelem őket, hanem nincs negyvenévesen kialakult világnézete, ide - oda kap. Ebből egy dolog következik: neki mindegy, csak kerüljön hatalomra. Hatalom és pénz, ez kell neki, semmi más. Orbán zöldfülű kezdő lenne mellette, annyit lopnának. Aki ilyen megalkuvó, az nem való vezetőnek. Természetes, hogy évtizedek alatt ahogy korosodik valaki, változnak a nézetei, a világ is változik. De nekem ne magyarázza valaki, hogy pár éve még nemzeti radikális, ma meg liberális értékek felé kacsintgat. Vagy akkor hazudott, vagy most. Vagy mindkettő.
A kezdetektől rájuk szavaztam, de többet nem, ennyi volt.
Eddig sem szavaztam rá.
Mi az, hogy ezek után is fogok-e?
Ezt miért egy jobbikos portálon kérdezed?
A gyakori pont az, itt nem fgsz értelmes választ kapni, csak, hogy igen rá. Ez meg nem lesz köszönőviszonyban sem az április 8-i választás eredményével. Ott majd szépen kiderül, hogy a néppártododás bukó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!