Melyik pártra fogsz szavazni áprilís 8-án?
A legdurvább szerintem az volt, amikor valaki feltett egy kérdésbe egy kérdőívet itt az oldalon. Valami olyan volt a kérdés, hogy Orbánt vagy Gyurcsányt kedvelik-e jobban. És az eredmény kb 55% lett Gyurcsány javára.
De te is utánajrhatsz a "Gyurcsány vs Orbán" kulcsszavak beírásával, és megdöbbenve fogod majd látni, hogy az ittenieknek több mint fele Gyurcsányt sokkal jobban szereti mint Orbánt. Ami azért elég érdekes, annak fényében, hogy a DK támogatottsága 4-5% körüli és az is a pesti nyugdíjasok körében...
"Egyébként meg nekem személy szerint semmi bajom a Fidesszel (NEM VAGYOK FIDESZES), az összes többi párt ugyan ezt csinálná, vagy rosszabb esetben csődbe vinné az országot."
Akkor el kell téged keserítselek, mert Orbán haverod el fog minket adósítani orosz és kínai hitelekkel! :/
Úgyhogy nem az ellenzék, hanem Orbánék vágják gallyra az országot!
Az orosz vagy kínai hitelek semmivel sem rosszabbak, mintha amerikai vagy nyugat-európai hitelekkel lenne eladósítva.
# 45/46
Mondd el, mivel "jobb" az orosz és kínai hitel! :D
Mennyibe is kerül összesen Paks2 és a Budapest - Belgrád szakasz? :P
Számold csak ki!
Utána pampogj! ;)
Így van. Mert áramot termelni az a fasizmussal egyenlő.
Undorító egyes emberek mentalitása a "jól van az úgy" és "mások is ugyanezt csinálnák" felkiáltásaival együtt. Én lelépek a fszba innen ti meg legyetek boldogok a saját diktatúrátokban azzal az isten fia orbán vityával, de egy szavatok ne legyen, ha majd azért vernek meg, mert nem tapsolsz elég hangosan a vezérnek vagy amikor nem mondhatod el a véleményed, mert bevarrnak valami kamu indokkal ti utolsó proletárok. Ha most sztálin atyuskára lehetne szavazni kérlek tegyétek meg. Akkor legalább hamarabb eltüntetnek titeket gyorsabban a táborokban.
Aki nem megy el szavazni, az is mélységesen nézzen magába és eszébe se jusson elmenni innen, ha már arra is képtelen volt, hogy felemelje a seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!