Melyik pártra fogsz szavazni áprilís 8-án?
Sajnos ti vagytok a hülyék. Mert ha mindenki úgy gondolkodni mint ti, vagyis "nem számít kire szavazol, csak szavazz valakire" akkor egy nap azon fogjátok rajtakapni magatokat, hogy a cédulán csak az Adolf Hitler és Joszif Sztálin nevek szerepelnek.
0 értelmi szintre vall, ha valaki valami ellen szavaz és nem valamire. . Ezért került oda Orbán is, ahol most van. Valakire kell szavazni, ha egyetértesz vele és a politikájával. Ha nincs olyan, meg nem menni vagy érvénytelenül szavazni!
29. sutyerák, ne másokat szidjál az álellenzéked töketlensége miatt. Akkor sem nyernének, ha egy kutyát indítanának ellenük.
Ha Kunhalmi lenne az MSZP jelöltje akkor rá szavaznék.
MSZP-PM-en gondolkodtam, de nekem Karácsony nem jön be, mert folyton visszakozik, nincs benne erő. Kunhalmiban sokkal több a kurázsi, nem értem miért nem őt jelölték, miért egy gyenge, bizonytalan embert.
A Jobbik már azt se tudja merre forduljon, követhetetlen, agyrázkódást kapok tőlük.
Úgy néz ki LMP lesz a nyerő számomra.
Miért kell minden nap ezerszer feltenni ezt a kérdést? És milyen létjogosultsága van ennek? Nem mindegy, hogy ki melyik pártra fog szavazni?
Egyébként Sorosra fogok szavazni.
HAJRÁ SOROS!!!!!44444négy!!!!!!4!4!!!
Az ellenzék "töketlensége" Orbánnak köszönhető, aki sikeresen összeugrasztotta az ellenzéket.
Viktor haverotok most röhög a markában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!