Az emberek miért utálják ennyire Orbánt?
Figyelt kérdés
Tudtommal mégegyszer szólok tudtommal a Fidesz az eggyetlen olyan párt ami nem engedi be a migránsokat viszont szét adóztatja a népet. De a Jobbik meg a többi beengedi de mégis miért szídják ennyore Orbánt? Ha így nézzük még ő a "legjobb"2018. jan. 23. 21:51
41/44 anonim válasza:
#39 jáj csökkent képességű "elvtárs"...
1 a komcsik herdálják el, az életem több mint felét, amit lehúznak mindenféle adók, díjak címén. Ja és konkrétan programozó vagyok, és tudom, hogy a kezdőfizetés 300 nettó... HA sikerül egy olyan helyre bekerülni.
2. ti nem vagytok keresztények, az csak a mostani máz, hiszen a kereszténység minden tanításával szembe mentek. Ti komcsik vagytok egész egyszerűen.
3. ez talált, nem kedvelik a konzervatív kommunistákat, és a szovjet-oroszország konzervatív imádatát.
4. ja, abberáltak, hiszen nő és férfi között képzelik el a kapcsolatot, és nem a normál "keresztény-konzervatív" módon, hogy a pap vizet prédikál, és kisgyereket pipáztat miközben bort vedel :D
stb stb
42/44 anonim válasza:
39: szerintem ugyanolyan hiteltelen és szánalmas a te szellemi képességeiddel a tudást elvárni másoktól, mint a 2300 migránst importáló Orbán migráns-ellenességét hirdetni.
43/44 anonim válasza:
Mert az országunk tele van kommunista leszármazott férgekkel, akik most a legnagyobb demokrata nyugatimádónak adják elő magukat. Soha ilyen jó kormánya nem volt ennek az országnak, de ezt a sok bunkó kis balos komcsit csak az irigység hajtja: "a Pénztáros Lőrinc meg a Tiborc ellop mindent". Mert ezt hallja a sok kis primitív bunkó proletár leszármazott az ATV-ben, meg az RTL Klubban.
44/44 anonim válasza:
Gyakran elnézem azt a "4,8 millió mélyszegényünk"-et a Tescoban dugig telepakolt bevásárlókocsikkal, meg azt a sok dagadt cigányt, akiknek a génjeik évszázadokig az éhezést rögzítette, most meg az állandó zabálástól gnómmá híztak ebben a "nagy diktatúrában". Ennyire jól soha nem élt ez az ország, csak, ti, ótvaros komonita férgek irigykedtek, hogy nem vagytok hatalmon és nem (ti) lophattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!