Az emberek miért utálják ennyire Orbánt?
"Vagy a GDP növekedés? Igen, a 2% növekedés valóban szép teljesítmény (szerintük...a Gauss-görbe szerint pedig nagyon a negatív szélsőség, de hát kinek mi a szép teljesítmény), azt már ugye nem teszik hozzá, hogy EU-s lóvé nélkül 6%-os mínuszban volna..."
Azelőtt is eus pénz tartotta egyben az egészet mégis negatív irányban volt ez az egész. Most többet kapunk mint akkor igen, mégpedig azért mert megszűnt a túlzott deficit eljárás mivel tartva van a 3% alatti hiány amit az elődje képtelen volt tartani.
De nekem nem kell hinned de azért megnézhetnéd a Moodys,stb nemzetközi hitelminősítők véleményét hogy milyen irányba is halad. Mert még szerintük is pozitívabb az elődjénel.
De a kérdésre válaszolva van aki többet várt van aki csalódott benne, és van aki csak divatból utálja viszont rászavaz mivel még ez a túltolt migránsozás is sokkal életképesebb ötlet mint amit az ellenfelei felhoznak mint p.:
Az a manapság népszerű kampány hogy a fidesz tanulatlan emberek pártja miközben alapjövedelmet ígérnek(ugye bár ezzel melyik réteg nyerne a legtöbbet) Folytatva a felsőközéposztály nyírválásáig többkulcsos adókkal miközben az miatt sivalkodnak hogy hány orvos stb diplomás hadja el az országot évente de azért őket megadóztatnák attól biztos itthon maradnának
Én 2009-ben ismertem meg Drábik János tanárúrat. Sok előadását megnéztem, és három hónapig depressziós lettem, majd dühös. Azután 2010-ben a Fidesz kormányzott...2011-re már tudtam, hogyan működik a világ, és nagyon szimpatikus volt, hogy a Fidesz is tudja, persze nem használ kulcsszavakat, mint háttérhatalom, mert hiteltelen konteósnak járatná le magát. Néztem 2010-2014 a Echo TV Bogár László közgazdász beszédéd....egyre szimpatikusabb lett a Fidesz.
Azt is tudom, miért szükséges elárasztani az EU-t migránsokkal. Szaniszló Ferenc et elkellett távolítani (Drábik sem volt nyílvános, szereplő a tévében, csak a YouTube látható előadása) mert, Szaniszló is elkezdett volna Sorosozni a Világpanoráma c. Müsorban, akkor sokak számára nyílvánvaló lenne, hogy a kormány összeesküvés elméleteket dédelget, és ebből kíván politikai előnyt kovácsolni a megfélemlítés eszközével... mialatt, titokban beengedte a migránsokat.
Hazudik mint a vízfolyás, ezt a célt szolgálja a tévécsatornák is amiket csinált.
#14/33
Járj utána és megtudod, mennyivel TÖBBET keresel euróban, mint itthon forintban.
Ismerősöm Bielefeldben, Németországban dolgozik egy kertészeti cégnél, havi szinten Forintba átszámítva 500ezret keres TISZTÁN!
Akkor miről is beszélünk?
"a Fidesz az eggyetlen olyan párt ami nem engedi be a migránsokat"
Már a kérdésedben is hazudsz, Jákob gyerek!
Méghogy "nem engedi be"? 😁
Mi van akkor az 1300 fővel, akiket beengedett, plusz a 20ezer letelepedési kötvényessel?
"8-as: Ez csupa hazugság, már csak 13% szegény és 1% mélyszegény vna az országban, 8 év alatt lett kb háromnegyyed milliónyi új munkahely"
Jaj de édes ahogy beveszed a statisztikát, egy apró különbséget viszont erősen figyelmen kívül hagysz.
Az orbánrezsim megváltoztatta a szegény-mélyszegény kritériumrendszert
Így történhetett hogy egy éjszaka alatt fele annyi szegény és töredék annyi mélyszegény lett....
Mért akarom felkötni?
-Dohánymutyi
-termőföldek külföldi kézre adása
-mérhetetlen korrupció
-hűtlen kezelések
-gyűlöletpropaganda
-PROPAGANDAMINISZTER VAN tiszta náci Németország
-eddig amiről tudunk 22000+ betelepített migráns
-OLAF jelentés sógorát érintő kérdésekben mély csend
-Idősek meggyilkolása hisz ha rákos lesz csak az olcsó és szinte hatástalan kezelést kapják hisz róluk már nem lehet több adót lehúzni
-1 millió Magyar kiüldözése az országból ha nem akarnak éhen halni
-Alaptörvény módosítások (pl.: köteles vagy nyugdíjjárulékot fizetni de az állam már NEM köteles ennek fejében nyugdíjat fizetni hanem "adható" )
-kommunista ideológiájuk erőltetése pl.: vasárnapi boltzár így korlátozva a kapitalista szabadkereskedelmet (igaz végül meghátráltak)
-vallási diszkrimináció (egyházi iskola 3X akkora bevételt kap tanulónként mint egy hagyományos)
-vallásszabadság figyelmen kívül hagyása
-az ellenzéki pártok diktatorikus módszerekkel történő elhallgattatása
-független szervezetek megszüntetése
(nav: [link]
ász: [link] )
-titkosított megrendelés Oroszországtól (paks2)
-magánnyugdíj pénztárak kirablása
-stadionok, kisvasút, 20 centis kilátó stb, a sor végtelen
-adó emelések
-áfa emelés
-2010 nem tud elszámolni a felvett és elköltött pártfinanszírozással DE mivel elévült így nem is baj a birka nép ezt is lenyeli.
-oktatás hanyatlása ( PISA teszt stb)
-EÜ szinte csak papíron létezik egy csípőprotézisre 10+ év a várólista
tudod ilyen apróságok ami miatt az emútnyócév borzalmasabb volt mint az azt megelőző emútnyócév
"De a Jobbik meg a többi beengedi de mégis miért szídják ennyore Orbánt?"
Ismétlem ha a hosszú bűnlistában lusta vagy visszapörgetni
Orbánrezsim 22 ezer+ migránst engedett be
a Jobbik mennyit is? NULLA
Az emberek nem Orbánt utálják, csak könnyű ráfogni valakire, aki éppen kormányoz, hogy
1 - a saját életedet elherdáltad. Nem tanultál. Programozó fél-1 milla kezdő fizut kap
2 - útálják a keresztényeket, mert ateisták pl. Nem bírják elviselni, hogy egy igazságos Jézusban hívű kormány van, mert ők materialisták.
3 - Nem kedvelik a konzervatívizmust.
4 - Lehet extrém szexualitásuk van vagy aberrálltak. A konzervatív, kereszténység ugye ezeket sem kedveli.
stb stb,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!