Fideszesek! Mi a véleményetek arról, hogy Mészáros Lőrinc mát a top 10 leggazdagabb magyar között van? Becsületes szorgalmas embernek tartjátol?
"Arról meg még nem hallottam, hogy bárkit becsapott, átvágott volna."
Miért, ha az összes adófizetőt becsapja akkor senkit sem csap be? Adófizetőn értendő még a nem kereső de zsebpénzből vásárló gyerek is, mivel ÁFA-t ő is fizet. A közpénz eredeti rendeltetése a közcélokra történő felhasználás, nem pedig magánszemélyek gazdagodása. Egyszer már eljátszottuk azt a hibát hogy "a bőség kosarából bárki szabadon vehetett". Annak is az ország pofára esése lett a vége. Mégsem tanultunk belőle.
"A történelem tanulsága az, hogy az ember semmit nem tanul a történelemből".
(Albert Einstein)
Mi lenne a véleményük kérdező...semmi. Az ilyen kellemetlen kérdésekről nincs véleményük, nem kommentálják, nem foglalkoznak vele, Soros témával terelnek.
Bezzeg ha mindez az MSZP idején történt volna...
"Az, hogy valaki a köz számára épít, a köz számára dolgozik, nem egyenlő a becsapással, "
De! Csak nem téged csaptak be, hanem a többi vállalkozót, aki szeretett volna indulni egy soha meg nem indított közbeszerzési eljáráson. Effektíve ezen keresztül téged is, mert lehet, hogy másik vállakozó ugyanazt a munkát olcsóbban, hatékonyabban stb tudta volna elvégezni. De így, hogy nem indulhattak közbeszerzésen, lehet, hogy neked, mint adófizetőnek jóval többe került az egész.
Valószínűleg a Fideszre fogok szavazni.
Egybe írtad a becsületest a szorgalmassal, mikor az nem ugyanaz. Szorgalmas hát... az érdekes kérdés. Attól függ, hogy mit értünk alatta. Nem tartom becsületesnek. Nyilván csaltak és azért van ott. Szerintem elég gáz, hogy egy ilyen ember van a top10 ben.
Mindenre válaszoltam, bár nem sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!