Mi a véleménye a fideszeseknek arról, hogy az ATV-s Ignáth Márk most Mészáros Lőrinc TV-jében olvassa a híreket?
Álságos vagy kérdező, neked is lenne az a pénz amiért egyszer baloldali, másszor fidesznyalonc médiumnál dolgoznál.
Ha nem tűnt volna fel, Kóka János és diploamta útlevéllel utazhat a NER-ben, pedig ő SZDSZ-es volt.
Ebben az országban sokan "túlélnek". Ha a szociáldemokrácia a menő, mindenki annak vallja magát, ha a jobboldal, akkor aki közel akar a húsos fazékhoz kerülni annak vallja magát. Mindig a pénztől függ minden. Hidd el ha a Fidesz meggyengül, ezek azonnal otthagyják a pártot.
Az nem zavarja a balliberálisokat, hogy a most nagy szent Csintalan Sándor a 90-es években kommunista volt, majd a kétezre évekre fideszes, majd a 10-es évekre balliberális lett?
Ez ilyen. Itt nem számítanak az elvek, csak a pénz. Szégyen.
Én nem vagyok álságos. Valóban én is ezt tenném. :)
De ez a fideszhíveket nem zavarja? Hogy a "szent" miniszterelnökünk kebelbarátjának tévéjében ez megengedett? Csintalan múltjával is tisztában vagyok... nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!