Erre azt mondom, a diktatúra elkezdődött...
Ha Orbánék birtoka közelébe is mersz menni, már igazoltatnak a fakabátok.
"Polgárháború"
Szerintem senki nem hiszi azt, hogy a NATO éd az EU tagállamaként, és egy demokratikus, viszonylag stabil rendszer ellen polgárháború bekövetkezne.
Miért kell Sorosozni? Stop Sorosozni? Nem azzal keltik az indulatokat??
Szerintem ilyen drón volt:
akkor nem követtet el szabálysértést, mivel 2 kg alatti eszközről beszélűnk, ehhez nem kell engedély. Furcsa az egész szituáció...
Csaba, nem biztos, hogy olyan drón volt. Miből következtettél erre? -_-
És mivel van a drónon kamera, mindegy, hány gramm, nem játékdrónnak számít.
Engedélyekről annyit, hogy napjainkban betarthatatlanok. Kell légtérhasználati, amit a repülés előtt 30 nappal kell igényelni (és soha sehol nem adják meg ha csak úgy betelefonálsz), kell kötelező biztosítás (melyik biztosító hajlandó olyat kötni egy drónra?), jogosítvány (ami nem létezik), és még egy csomó butaság, mert jelenleg a drónok kis repülőgépekként vannak számontartva. Szerintem ez sok. Azért egy permetezőrepülővel talán kicsit nagyobb kárt lehet okozni, mint egy 300 gramos Sparkkal...
A rendőr hozzáállása meg szerintem nem volt korrekt, csak meg akarta mutati, ki az úr... Ha korrekt akart volna lenni, akkor egy pénzbírság és az SD kártya lefoglalása elég lett volna. Tény, hogy az emberünk is elég provokatívan viselkedett a rendőrrel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!