Oktáviánusz kérdése:
Nektek mi a véleményetek erről a videóról? Www.Youtube.com/watch? V=esSM95UFkHs
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 20:06
3/10 anonim válasza:
Videó ott bukik meg, hogy úgy kezdi "index" lol
4/10 anonim válasza:
Van benne igazság is, de sok csúsztatás is szintén. Ha egy valódi képet akarsz kapni Magyarország állapotáról akkor meg kell nézni a pro és kontra érveket is a mozaikdarabkákból pedig össze lehet rakni egy valós képet.
5/10 anonim válasza:
ÉN már az első kijelentése után abbahagytam. Nem vagyok ugyan fideszes, de miből szűrte azt le, hogy a magyar társadalom döntő többsége a kormány távozását akarja?
6/10 anonim válasza:
5
Amennyibem már az első mondtaban bizonygatni kezded hogy nem vagy fideszes az elég gáz :) Kb annyi a valóság alapja a videónak mint a fidesz 27% bol lett 2/3 nak. Tehát való igaz :) :)
7/10 anonim válasza:
Gulyás Mártontól a hideg kiráz!
8/10 anonim válasza:
Nagyon jó....... megoldás???????????? Miért nincs soha megoldás, mindig csak a szitkozódás. Engem ez kiborít.
9/10 anonim válasza:
#6: Amire te gondolsz, az a második mondatom volt. Egyébként szerintem az a gáz,hogy ahogy a Fidesz számára mindenki ballibsi és "sorosbérenc" aki nem ért velük egyet, ugyanúgy az ellenoldal számára, mindenki "Fidesz- birka" , aki nem az ő emberük. Meg az is gáz, hogy Gulyás Márton ugyanúgy csúsztat, ha kell hazudik, mint a Fidesz.
10/10 anonim válasza:
Az, hogy utálom ezt az embert ahogy okoskodik és mindenről azt hiszi, hogy ő tudja a legjobban. Amúgy pedig úgy tűnik Gulyás Márton nem vesz tudomást arról, hogy az ellenzékre szavazók nem együtt számítanak hiszen aki Jobbikra szavaz az a Fidesz ellen van de nem az LMP,DK,MSZP stb vel hanem külön. Tehát szerintem hülye az, aki egybeveszi az összes ellenzéki szavazatot és elmondja, hogy több mint a Fideszé, hiszen ott a Jobbikos szavazatokat egybeveszik az MSZP vel mikor egy Jobbikos sose akarná az MSZP-t. Amúgy szerintem nagyon irritáló, hogy bevág ilyen 1 másodperces pillanatokat és okoskodik hozzá. A Soros tervvel is pont az az ellenzék baja, hogy kiragad pillanatokat a szövegkörnyezetből amikor igaznak tűnik. Azonkívül úgy beszél, mintha itthon csak nyomor lenne meg a milliárdos kormányközeliek/kormánytagok (Mészáros Lőrinc Andy Vajna, Rogán Antal). Pedig van az országban erős középréteg is akik elég jól élnek, de azért nem milliárdosok (mi is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!