A közmédia miért hallgat erről?
Kedves Kérdező!
Mielőtt kérdést teszel fel, tájékozódj arról, hogy kérdésed nem alaptalan-e. Ugyanis már a kérdésedben hazudtál (lásd #9.) kommentjét.
Innentől kezdve kérdésed és véleményed szavahihetősége elveszett.
"Kezd rogyadozni azorbán tolvaj birodalma."
Haha, álmodik a nyomor, mi? :D
21:31! Majd meglátjuk hogy mi lesz a vége az Osztrák pernek, én legalábis megvárom, de hogy perelnek már ez is túl mutat az ország határain. Nem csak itthon ellenzik ezt a beruházást.
Ez is egy pénz mosoda ebből is kilopják a nagyrészét a pénzeknek azoknak a pénzeknek amiket a Magyar adófizetők fizetnek meg, és ezután fideszes zsebekbe kerül, mint annyi más túlárazott beruházásnál láthattuk.
"Ez nem hírérték. Bárki bármiért beperelhet bárkit. Semmi új fejlemény nincsen Paksról"
Hagyd. Aki szerint a híradó.hu nem közmédia és egész nap az M1-et nézi, hogy feltegyen aztán egy ilyen kérdést, az elég elvakult birka...
Nem nehéz kiszámolni, hogy a Paksi bővítés által az európai összekapcsolt rendszer termelése kevesebb mint 1%-ot változik (mi magyarok, mint európaiak kevés áramot fogyasztunk, a termelésünk az együttműködésben 2%-ot ad ki bár sok az import), az osztrákokat max az zavarhatja hogy önállóbbak leszünk, mi is tudunk esetleg a saját megtermelt teljesítményünkkel kereskedni, nem kell annyit venni külföldről.
Ez amúgy a szakterületem és anno az egyetemen voltak titkos előadások Paks 2-ről és azért az így nem mondható ki, hogy "nem lesz nyereséges", még ha nem is a legszuperebb beruházás a történelemben.
"Majd meglátjuk hogy mi lesz a vége az Osztrák pernek"
lófütty se lez a vége
egyébként is az atomenergiára kell rámenni főleg nálunk, mert nincs elég természetes energiaforrásunk és ráadásul az atom kevésbé szennyez mint az olaj vagy a szén
A Hirado.hu az közmédia.
itt a mai híradó, 2 percnél olvashatsz a keresetről és a kormány reakciójáról is.
Nem tudom mért kell ekézni a közmédiát úgy, hogy utána se nézel annak amivel vádolod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!