Kb. mikorra zárkóztatja fel a vidéki városokat a fidesz?
Most nyilván nem Debrecenre, Szegedre, Győrre és Szombathelyre. Azok a városok rendben vannak. de a többinél van még mit tenni.
Szerintem kell nekik minimum 2 ciklus erre. Ti hogy látjátok?
Az elmúlt 8 évben folyamatosan leszakadtak a vidéki városok, még a nagy városok, megyeszékhelyek is, minden Budapest központúvá vált. Ma vidéken fingani nem lehet anélkül, hogy Pesten ne tudnának róla és ne engedélyezték volna előre.
Honnan veszed hogy ha kap még 8 évet a fidesz, nem még jobban leszakadnak a vidéki városok? Én már nem fektetek beléjük bizalmat.
"Hát hogy olyan szinten legyenek mint az általam említett vidéki városok. PL. Debrecen:)"
De miben vannak olyan szinten? Összehasonlítanád mondjuk Egerrel Debrecent. Én egyedül az egészségügyi ellátással van a gond, ezen kívül viszont sokkal jobb, hiszen kisvárosként jóval közvetlenebbek egymással az emberek.
Minden célhoz két dolog kell. Akarat és képesség. Na most ha egyik sincs, miképpen képzeled?
Szegény naiv, aki azt hiszi, itt van felzárkózás! Mihez? A züllő Budapesthez?
Nem tűnt még fel, hogy felzárkóztatni "egyes városokat" nem lehet, csak országot? Majd ha ezt észreveszed, a többit is megérted.
Nyíregyháza eléggé zárkózik, az elmúlt években sokféle infrastrukturális fejlesztés és beruházás indult el és készült el a városban.
Pl. sokáig csak McDonalds volt a városban, azóta Burger King és KFC is épült.
Teljesen felújitották a város multifunkciós sportcsarnokát.
Új, modern jégcsarnok épül most is éppen.
Sóstó gyönyörű turisztikai célpont, melyet az évek alatt fejlesztettek még vonzóbbá.
Szinte minden utcában láthat az ember legalább 1-2 modern társasház építkezését.
Az új 8ezer férőhelyes stadiont nyáron kezdik el építeni.
A külterületi ipari parkok is rohamosan bővülnek (LEGO, RÉVÉSZ stb.)
A tömegközlekedésben is folyamatos fejlesztések vannak. Most vezetik be például a legújabb CNG-s buszokat a helyi autóbusz-forgalomba.
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!