Miért kell Magyarországon felszámolni a gettókat? Miért kell tönkretenni egész városokat?
Figyelt kérdés
Mi városunkban ez történik, jó volt a gettó. Te nem mentél oda és a te környéked ahol éltél csendes nyugodt volt. Most elkezdték felszámolni a gettót és a jónépet onnan szerte szétköltöztetik a városban, ezzel tönkretéve sok városrészt. Ide is költöztek és megjelentek a lopások, betörések. Utcán tilos mobilt elővenni mert elveszik tőled. Beszólnak minden ok nélkül. Ha jó idő van kiülnek és egész este dajdajoznak az utcán. Nappal meg ordibálnak.2015. máj. 27. 09:54
1/10 anonim válasza:
Hogy Kriza jól tudja lekommunikálni, és szavazókat szerezzenek, illetve lenyomják a Jobbikot.
2/10 A kérdező kommentje:
így csak szavazatokat szereznek a jobbiknak
2015. máj. 27. 10:11
3/10 anonim válasza:
Minden miskolci szinte csak panaszkodni tud. De kérdezem én akkor miért nem mentek el szavazni? Vagy miért Krizára szavaztak?
Amúgy a nyuggerek meg a négy fal közt elkönyvelik hogy jó döntés volt ez és őket meg majd viszik szavazni.
Tessék elmenni a Kriza fogadóórájára, mivel köteles olyat tartani és meg kell kérdezni tőle mire volt ez jó....
4/10 A kérdező kommentje:
Ki a fene az a Kriza?
2015. máj. 27. 10:35
6/10 A kérdező kommentje:
Én nem Miskolcról beszélek.
2015. máj. 27. 11:09
7/10 anonim válasza:
Mert Magyarországon mindent fordítva kell csinálni, mint ahogy egyébként értelmes és logikus lenne.
Ez azért jó, mert ezzel rengeteg probléma keletkezik és így zajlik az élet. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Győr
2015. máj. 27. 17:17
10/10 anonim válasza:
Én sem értem, miért mindenki Miskolcra gondolt. Győr, de Pécs is nagyobb lepratelep lett az utóbbi 10 évben. Győr kimondottan a hányadék kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!