Sulek Péter kérdése:
Hallottatok már a politis.hu-ról?
Figyelt kérdés
Csak a véleményetekre lennék kíváncsi. Köszönöm a válaszokat :)2018. jan. 19. 16:06
1/6 anonim válasza:
Most néztem bele.
Szerintem korrekt, tisztán leír mindent az aktális politikai helyzetről, a jogállamiságról, médiauralomról, elnyomásról.
Véleményem szerint jó oldal.
2/6 anonim válasza:
Ide vezetett, hogy a fidesz (mészáros, vajna, stb..) felvásárolta a médiát.
Ha az újságíró nem akar éhen halni, akkor azt kell írnia, amit diktálnak.
Vagy, külföldön kell szerveződni.
Bízom az elgondolásban, és abban, hogy így valóban függetlenek tudnak maradni.
Sok sikert!
3/6 anonim válasza:
Hát nekem a mcafee mobile security azt írja, hogy veszélyes, adathalász oldal. Az oldal nem nyúlik meg inkognitó módban. Úgyhogy szerintem senki se kísérletezzen vele.
4/6 anonim válasza:
Milyen furcsa...
Nekem az AVAST semmilyen "veszélyes adathalász oldal"-t nem jelzett, csupán kamuzol!
5/6 anonim válasza:
#3: Naná, hogy ne. Ott az Origo, 888.hu, stb., nem igaz? Nehogy már mást is olvassanak...
6/6 anonim válasza:
"Az oldal nem nyúlik meg inkognitó módban. "
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!