1/9 anonim válasza:
Igen, szétröhögtem magam rajta :D
2/9 anonim válasza:
Ilyen hülyeségeket mindennap lehet látni az aktuális horoszkópban.
3/9 anonim válasza:
Igen hallottam. Állítólag eddig még minden bejött. Úgyhogy lehet reszketni a jövőtől.
4/9 Rubicon87 válasza:
Ezt hívják úgy hogy baromság a köbön.
5/9 anonim válasza:
Igen, hiszek a szupercsillagharcos eljövetelében.
6/9 anonim válasza:
Ez Nostradamusra hajaz, csak igen gyenge.
Az a baj, hogy az ilyenek miatt nézik sokszor hülyének a nemzeti érzelmű embereket.
7/9 anonim válasza:
Nem, sokkal inkább azért, mert valóban azok.
8/9 anonim válasza:
"Nem, sokkal inkább azért, mert valóban azok."
Köszönöm, hogy ismeretlenül is ilyen markáns véleményt fogalmazol meg velem, illetve sok más emberrel szemben, akik másképp gondolkodnak, mint te. De hát, ez a világ már csak ilyen: akivel nem egyezik a véleményünk, az mind hülye és nincs kivétel. :))
Az a szomorú, hogy itt a kérdésben linkelt honlapok inkább lejáratnak eszméket pont az ilyen baromságokkal. Én pl. nemzetinek vallom magam és nem hiszek ebben a jóslatos dologban sem. Ilyet bárki képes írni eseményekről utólag.
9/9 anonim válasza:
Előre is. Ilyen módszert használnak a horoszkópokban is, olyan általános dolgokat írnak le, drámai alaphelyzeteket, amit szinte akármire rá lehet húzni. Pont azért van ennek a jóslatnak és a horoszkópoknak is sok híve. Aki ezt elhiszi az kifejezetten gyengeelméjű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!