Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik országba érdemes...

Melyik országba érdemes menekülni Magyarországról?

Figyelt kérdés
Ti melyikbe mennétek? Angolul beszélek folyékonyan.
2018. jan. 18. 21:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Belgium egy jó ország ebben a tekintetben. Brüsszelben Holenbeak pedig csúcs. Ott a helyed.
2018. jan. 18. 21:59
 12/22 anonim ***** válasza:
2%
Ööö, lassan már bárhová...és ez szomorú.
2018. jan. 18. 22:02
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

'Ne menj el másik országba! Ez egy remek hely, és itt van rád szükség.'

Egyrészt a kérdezőt úgysem tudod feltartani, ha menni akar. Másrészt, egyéni nézőpont kérdése, hogy remek helynek mondható-e.

2018. jan. 18. 22:03
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

"diktatúra", "akárhol megélsz", "katasztrófális fos"

Nem lenn jobb, ha tennénk ez ellen és nem "menekülnél"?

2018. jan. 18. 22:05
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
Románia
2018. jan. 18. 22:40
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Anglia
2018. jan. 18. 23:01
 17/22 A kérdező kommentje:

"Nem lenn jobb, ha tennénk ez ellen és nem "menekülnél"?"

Nem lehet tenni ellene. Ez alapjáraton ilyen.

Mintha azt akarnád, hogy egy kutya ne ugasson, hanem nyávogjon.

2018. jan. 18. 23:23
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Bármelyik nyugati ország jó, kérdés az, hogy hol kapod a legjobb lehetőséget. Én infósként Svájc-ban, Zürich-ben kaptam egy olyan lehetőséget, hogy évente 30-40 millió forintnyi svájci frankot megkeresek, és egy 4 csillagos hotelben lakhatok teljes ellátással, ingyen.
2018. jan. 18. 23:49
 19/22 anonim ***** válasza:
36%

Már angliának is eleve van a kelet-europaiakbol. Én ausztráliába mennek, mindig keresik a jó szakembereket, egy kontinensnyi ország, tele kalandokkal.

Csak ielts vagy toefl kell, komoly szinten, meg honosítani a szakképzettségeket, egy repjegy, vízum és irány Sidney

2018. jan. 18. 23:58
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

Mindig bírom az ilyen kérdéseket, hogy mi döntsük el neked, hogy hova költözz. Az ilyeneknek én is Észak-Koreát szoktam javasolni, hogyha arra se képesek, hogy önállóan döntsék el hova akarnak költözni.

A mese meg nem kell. Azt állítod folyékonyan tudsz angolul, akkor milliónyi infót megtalálnál külföldi fórumokon az adott országról és városról is, külön leírva melyik a jó környék, melyik kell messziről elkerülni, stb.

Gyakorin meg kapásból nem érdemes semmi ilyen kérdést feltenni, mert az emberek óriási része csak behazudja, hogy külföldön él és totál baromságokat állít.

2018. jan. 19. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!