Melyik országokba érdemes lelépni Magyarországról?
Kőműves vagyok és elvégeztem egy szakácstanfolyamot is.
Az angol nyelvet beszélem olyan szinten, hogy ismerem a szavakat és a nyelvtant, de mivel nem használom minden egyes nap, ezért gondolkodnom kell a mondatok alkotásakor.
Szerintem olyan 1 hónap után már folyékonyan menne.
Ha le akarsz telepedni valahol, akkor a szakácskodás jobb. Nem kell az "épület után" menni. Viszont szakácsként valamilyen szinten már beszélni kell az adott ország nyelvét. Jó a magyar szakácsok megítélése elsősorban a magyar konyha fűszerezéséhez közelebb álló mediterrán országokban. A kezdés minden esetre nem könnyű.
Az építőiparban úgy is tudsz dolgozni, hogy nem hagyod el az országot csak kijársz. Nem kell nagyon tudnod a nyelvet. Lehet alakítani magyar brigádot úgy, hogy valaki tud kommunikálni.
Keress egy munkaközvetítőt!
Angol nyelvtudással Angliába menj! Bár angolul sok étteremtulajdonos beszél Németországban is, ugyanis az éttermek fele délszlávok, törökök, olaszok, és most már kínaiak kezében van, akik szinte mind hablatyolnak valamennyire angolul!
És siess, ne gondolkozz, mert csak rontasz a helyzeteden ha várakozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!