Fideszesek/jobbikosok szerint, migránsok nem akarnak dolgozni, hogy fogják elvenni magyarok munkáját?
Fideszesek/jobbikosok azt szajkózzák interneten meg való életben "Migránsok nem akarnak dolgozni és elveszik magyarok munkáját." Nem értem logikájukat, hogy fogják elvenni a magyarok munkáját, nem akarnak dolgozni?
Az is érdekel milyen munkákat vennének el magyaroktól, a migránsok aki tanulatlan és semmihez nem ért.
Természetesen, erre nem kapom meg tőlük a választ. Tovább mondják dumájukat migránsok nem akarnak dolgozni és elveszik a munkádat.
Ezt a te primitív balsilibri szintedre is egyszerűen le lehet fordítani. ;P
Ami annyi, hogy ezekre semmi szükség Magyarországon! Ne jöjjenek ide!
Igaz ez egy kicsit ellentmondás , de szerintem csak óvatosságról van szó
Magyarán , igaz a migránsok nem akarnak dolgozni , de luxus körülményeket azt akarnak
Nyilván való ha a jövőben lesz valamilyen szerencsétlen kényszer szétosztás , egy ország , sőt az Eu- sem fogja bírni ezeknek a növekvő számú vérszívóknak az eltartását
Így nekik is dolgozni kellesz majd , és itt jön a csavar , mivel ő menekült , tehát oltalmazni kell , védeni őt , simán el tudom képzelni , hogy a eredeti nép helyet , a legtöbb munkát ők kapják majd meg
Mint ahogy a német rendes családot is kitették a lakásból és a helyükre mentek a ingyenélő mingráns család
Enyit erről
Maga az elmélet igen ellentétet tartalmaz , de lehet vinni bele csavart , mint ahogy a német család se gondolta volna soha , hogy a mígránsok javára őket kiebrudaljak a bérelt lakásukból , a migráns család támogatásának okán .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!