Szerintetek hány szavazattal kapnak kevesebbet a pártok mert anno azt akarták, hogy bejöjjenek a migránsok/kerítést bontsák le?
Ugye annó Fideszen kívül mindenki hisztizett, hogy had jöjjenek "szegény menekültek" most meg még már mindenki:
(direkt a ti oldalatokról linkeltem, hogy ne sértődjetek meg)
Bár amiért korábban ellenezték én egy szavukat nem hiszem el, hogy "hirtelen rájöttek", hogy nem kellenek azok ide...
Szerintetek emiatt mennyi szavazót buktak a pártok?
Amikor ment a kerítés vita 2015-ben a pártok támogatottsága nem változott, az az egy-két százalékpont ide-oda pedig azóta is tart nem lehet egy bizonyos okhoz kötni.
Tehát azt mondani, hogy bármelyik párt bukott volna ezen alapból tévedés.
Másrészt 2015 tavaszán mikor még a Fidesz épp a halálbüntetéssel kampányolt, már buszokkal hordták a migránsokat a szegedi vasútállomásra annyit szedett össze a rendőrség, akkor épp az ellenzék követelte, hogy csináljon végre valamit a kormány, csak a Fidesz akkor füle botját nem mozdította. Szart arra, hogy több rendőrt küldjön a határra, amelyik meg illegálisan átcsúszott azokat volt, hogy csak Győrnél szedték le a vonatról.
Aztán valakinek leesett, hogy te hallod ez tök jó kampánytéma lesz, oké először plakátkampány, aztán ideiglenes határzár, majd aztán jött a kerítés.
Szerintem semennyit.
A Fidesz és az ellenzék között noncs átjárás, ráadásul renegeteg ember tisztában van vele, hogy a Fidesz laza 20 ezer migránst engedett be a letelepedési kötvényekkel.
2# jah mert brüsszel kiadta hogy engedjük őket...
3#nem is átmenetre gondoltam, hanem arra hogy inkább nem megy el szavazni
"2# jah mert brüsszel kiadta hogy engedjük őket..."
Nekem nem rémlik ilyesmi, sőt épp az ellenkezője a Fidesz csak akkor kezdett kapkodós üzemmódba kapcsolni, amikor a déli határon már tényleg ezrével jöttek át naponta, és akkor épp az volt az indok a kerítésre, hogy a dublini egyezmény miatt, akiket nálunk regisztrálnak, azokat később visszatoloncolják majd ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!