Szerintetek mikor fogják betiltani Magyarországon a fujos dezodort? Vélemény erről? A hangja titeket nem idegesít? És melyik a legjobb? A kenős vagy a fujos?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 08:03
11/21 anonim válasza:
'Jó- jó, akkor a tömrgközlrkedés, mentők, ilyesmi maradhat.'
Na várjunk csak, ezek is belső égésű motorral mennek tudtommal. Azaz ki kéne venni ezeket is.
12/21 A kérdező kommentje:
Legyen helyettük elektromos autók ami olcsók is...
2018. jan. 15. 12:50
13/21 anonim válasza:
#11: Nem érted a "lényeget": nekem nem kell szemelyautó, tehát felesleges. Viszont busz, vonat, mentő, stb., nekem is kellhet, tehát nem felesleges...
14/21 anonim válasza:
'Legyen helyettük elektromos autók ami olcsók is...'
Attól technikailag még messze vagyunk, hogy mindenhol elektromos kocsikkal közlekedjenek.
15/21 anonim válasza:
'nekem nem kell szemelyautó, tehát felesleges.'
Neked nem, de másnak kell, így itt már ütközés van. A tömegközlekedés terén pedig van régió, ahol elég gyér a forgalom. A kettő ki kell egészítse egymást.
16/21 anonim válasza:
Nekem sem kell személyautó, de viszont én örök életet akarok. Ez meg fontosabb mint az, hogy Jóskának van-e autója vagy sem. Örökélet kutató központokat a Benzinkútak helyére!
17/21 Vazul1972 válasza:
#15: Hát, úgy látom, legközelebb, ha ironizálok, zarójelben jeleznem kell.
19/21 Vazul1972 válasza:
Igen, mrrt én 81%- os hozzászólásaiban nagyon iróniát érzek.
20/21 anonim válasza:
Az itt a baj, hogy irónia, szarkazmus etc. sok esetben nem választható el a komoly baromságtól, vagy nem tűnik fel a szövegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!