Szerintetek kik a legsikeresebb, legjobb polgármesterek Magyarországon?
Mészáros Lőrinc.
A csávó olyan tehetséggel szereli a gázkazánokat, hogy a tavalyi évben olyan ütemben gazdagodott, mint Mark Zuckerberg.
Hiába, Magyarország gázmű szerelő nagyhatalom.....
A nagyvárosok közül Szeged, Győr és Debrecen.
Szerintem az ottani polgármesterek jók és nem lehetne leváltani őket (függetlenül, hogy melyik kormány van hatalmon).
Gémesi Gödöllőn biztos tud valamit. Szegeden Botka jól csinálja. Debrecenben már nem Kósa van, de az utódja nagy tempót diktál. A szombathelyi sem rossz, igaz nagy Fidesz-nyalóka. Tokajba sem csak a bor jó. A győrit nem tudom megítélni. A pécsi és a miskolci polmesik: tragédia. Nagykörűn csodákat tett a polgármester.
Persze vannak még sikeresek, de sok közül zsarnok, idióta!
Veresegyház várost Magyarország legrégebben hivatalban levő polgármestere irányítja immár 53 éve. Pásztor Bélát 1965-ben nevezék ki tanácselnöknek. rendszerváltozás után is mindig megválasztották polgármesternek. A helyiek közmegelégedésére csinálja a dolgokat. Irányításával lett falubóé város Veresegyház. Sokan kitelepültek ide Budapestől, amihez a városban kiépítették a szükséges infrastruktúrát és szolgáltatásokat.
No, akkor eddig: Gödöllő, Győr, Szeged, Debrecen, Szombathely, Tokaj, Nagykörű, Veresegyháza.
Ez nem sok. De biztos van még legalább ennyi! (Budapestet nem számoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!