A gardistak miert vonulnak palesztin zaszloval?
Figyelt kérdés
mar tobbszor lattam ....2010. jún. 5. 08:34
1/22 anonim válasza:
Mert így tiltakoznak az elnyomó, terrorista, népirtó, gyerekgyilkos izrael ellen.
2/22 A kérdező kommentje:
kosz a valaszt .
2010. jún. 5. 08:40
3/22 anonim válasza:
Mert egy húron pendülnek a palesztinbarát, bevándorláspárti, multikultit istenítő európai balliberális oldallal. Röhejes és szánalmas is egyben.
A mai európai jobboldali radikális pártok Izraelt tartják szövetségesüknek az európai civilizációt fenyegető és elárasztó iszlamistákkal szemben.
4/22 anonim válasza:
az 56-os egy t ahó, izraelbarát metszettp öcsű
5/22 A kérdező kommentje:
kosz a valaszt .
2010. jún. 5. 08:49
6/22 anonim válasza:
"Mert egy húron pendülnek a palesztinbarát, bevándorláspárti, multikultit istenítő európai balliberális oldallal. Röhejes és szánalmas is egyben.
A mai európai jobboldali radikális pártok Izraelt tartják szövetségesüknek az európai civilizációt fenyegető és elárasztó iszlamistákkal szemben."
Te minden kérdéshez beírod ezt? Nyugat-Európában más a helyzet mint nálunk, ezért baromság amit írsz.
7/22 anonim válasza:
Mert úgy gondolják ki kell véleményüket nyilvánítni. Utálom a grdistákat. Ez nem a palesztinok miatt van, hogy kedvlnék öket, ha nem mrt, a zsidó ellen lehet tünttni. Ezek náck.
9/22 anonim válasza:
09:13-as, neked teljesen elment az eszed?
10/22 anonim válasza:
Az egyik válaszoló írta, hogy a nyugat európai országokban az izraeliekben látják a szövetségesüket... Hát ez qrvára nem igaz, mert a nyugat-európai radikálisok rühellik az arabokat is, és izraelt is egyben (igen, direkt írtam kis betűvel). Nekem is csak izraellel van tele a tököm, nem a teljes zsidósággal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!