Jól teszik-e a Gárdisták, ha polgárőrszövetségekbe tömörülnek?
Mi a véleményetek arról, hogy az alkotmányellenesen, komcsi, liberális nyomásra feloszlatott Magyar Gárda tagjai polgárőrszövetségekbe tömörülnek?
Véleményem szerint nagyon jó, hisz ott lehetnek mindenhol,sőt, a sündőrséggel kiegészíthetik egymást a járőrözésben, igazoltathatnak.
A polgárőrszövetségeket meg nem hiszem, hogy betiltanák.
Mi a véleményetek arról, hogy az alkotmányellenesen, komcsi, liberális nyomásra feloszlatott Magyar Gárda tagjai polgárőrszövetségekbe tömörülnek?
A Jobbiknak van egy propagandaosztálya? Vagy mi? Emberek, ilyen kérdéseket ne tegyünk már fel, ne akarjuk sugallni a választ, kérem.
Véleményem szerint nagyon jó, hisz ott lehetnek mindenhol,sőt, a sündőrséggel kiegészíthetik egymást a járőrözésben, igazoltathatnak.
Meg is válaszolod a kérdésedet. Mellesleg hogy az anyám kínjába is képzeled, hogy a bokorugró civilek majd IGAZOLTATNAK? Há' mi a francért mutassam meg a papírjaimat egy civilnek? Mert ő a polgárőr? Én meg a garibaldi féle felszabadítási front szellemi örököse, na, ő mutassa meg nekem a papírjait, ezt tromfolja. Ne vicceljük már: állami erőszakmonopólium van, olyan nincs, hogy pár ráérő középsulis hungarista kitalálja, hogy mától kezdve ők a törvény.
A polgárőrszövetségeket meg nem hiszem, hogy betiltanák
Pedig lassan ideje volna, lévén értelmük nincs. Ha megpróbálnak elfogni pl egy rablót, a rabló joggal perelheti őket.
na, ezt jól megírtad:
"szerintem a magyar igazságszolgáltatás a legkevésbé korrupt az egész államban"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!