Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van alapja annak, hogy ennyire...

Van alapja annak, hogy ennyire félünk a migránsoktól?

Figyelt kérdés
Köztük én is sajnos. Az a rémkép kísért folyton, hogy bevezetik ezt a felső határ nélküli betelepítést és a városokat, vagy akár csak a lakótelepet ahol élünk, elárasztják a migránsok, aztán onnantól jön az iszlamista erőszak meg a terror, mint Nyugaton van már sajnos, a számuk meg egyre csak nő majd... Megtörténhet ez?? Sokáig hülyének tartottam magamat, hogy ilyenen rágódok, mert valószínűtlen, de mi van ha mégse. Meg láttam hogy több hasonló kérdés volt már, tehát mások is vannak így ezzel, ezért merem megkérdezni.
2018. jan. 12. 21:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nincs alapja. Semmi nem utal arra jelenleg, hogy itt bármi gondunk lenne migránsokkal a közeljövőben.

1, A nép nem fogja hagyni, hogy tömeges betelepítések legyenek.

2, Nem is akar ide jönni tömegével senki.

Akkor meg mi a búbánattól félünk? "Sorosterv"? :DDDDDD

2018. jan. 13. 14:39
 22/22 anonim ***** válasza:
A nép mindent hagy, mert gondoskodnak rólla, hogy elfoglalja magát azzal, hogy elő tudja teremteni a gáz és villanyszámlára továbbá a megélhetésre valót. Ha meg szórakozna, ott a győzike show, a vidám vasárnap és egyéb szarok.
2018. jan. 13. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!